Barátnőm megcsalt, hogyan dolgozzam fel?
11-es az egész gyakorikérdések nevében mondom, hogy köszönjük szépen, ezt az igazán hasznos, és együttérző hozzászólást.
Ha nem tudsz érdemlegesen hozzászólni, akkor nem kell ilyeneket ideböfögnöd.
Nem gondolod, hogy most úgy próbálja feldolgozni az eseményeket, hogy hasonló történeteket olvas, és próbál ebből erőt meríteni, látván hogy másnak is sikerült?
Akkora tahó emberek vannak a földön, hogy az valami hihetetlen.
Nyugi srácok.
Köszönöm a segítő hozzászólásokat.
8, én is mondhatnám hogy okoskodsz, mert te tök máshogy állsz a dologhoz, de nekem nem minuszos az intelligenciaszintem, így értelmes felnőtt emberként fel tudom fogni és el is tudom fogadni hogy mindenki mást gondol egy bizonyos dologról. Hadd engedtessék már meg leírnom nekem is hogy én nem depizek az ilyenen, mert egyszerűen egy pillanat alatt megundorodok és kiábrándulok ha megcsalnak. Onnantól kezdve annyi energiát sem pazarolok az illetőre hogy rosszul érezzem magam miatta, mert ezzel megszűnt létezni.
Igenis valakinek ez ilyen egyszerű, mert ha visszaélnek a bizalmával és átverik akkor már nem kéne neki az az ember.
Nyilván ha más dolog miatt szakít velem valaki akkor bánkódok miatta, de ha sunyi módon csal aztán ghostingol akkor nem fogok sírni utána.
Mindenki a saját értékrendje és gondolkodásmódja szerint válaszol és ad tanácsot, tanuld meg elfogadni hogy nem mindenki a te álláspontodat fújja, mert másoknak is van sajátja.
Komolyan, ha látod, hogy nem érdekel egy kérdés, minek nyitod meg???
Sajnállak, amiért nincs életed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!