Állandóan pánikrohamom van, már itthon is. Mit tegyek?
Olyanok írjanak, akik hasonló helyzetben vannak/voltak.
Reggel óta remegek. Mintha fáznék, de nem fázok, sőt, érzem, hogy forró vagyok. Mintha lázam lenne.
Mellkasomba mintha beszorult volna a levegő, de azért tudok lélegezni, csak szabályoznom kell, hogy ne nyeljek félre.
Vettem be 2 Rivotrilt fél 2-kor, de nem hatott. Azóta is remegek, néha szünetel 10-15 perceket, aztán újra idegrohamot kapok.
Pszichiáterhez nem megyek vissza, eddig sem tudott rajtam segíteni, inkább valami módszer kellene, hogy lenyugodjak. Zenét is hallgattam, de semmi...
18L
Én azt szoktam csinálni, hogy elkezdem valami másra használni az eszemet, hogy ne a pánikrohamra gondoljak. Egy csomóféle kvízjáték és logikai játék van online, én ezt szoktam a leggyakrabban használni: [link]
Gyógyszert nem szedek, csak gyógynövényes készítményt néha, Nervenpflege a neve, drogériában kapható.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!