Sok stressz és felborult életritmus okozhat ilyen borzalmas tüneteket?
Figyelt kérdés
Sokat stresszelek mostanában, napok óta eléggé fáj a fejem, de sokan mondják a környezetemben is, a frontra gondoltam, viszont a munkahelyemről alig bírtam hazavonszolni magam, olyan gyengének éreztem magam és most izzadok, remegek, szédülök, fáj a fejem, rettegek, hogy agyverzesem van. Nagyon furcsán érzem magam. Ritkán szokott lenni pánikrohamom, kicsit hasonló, de mégis rosszabbnak érzem mint máskor.
21 éves vagyok.
2020. okt. 13. 23:24
2/7 anonim válasza:
Stresszre gondolnek, ha nem volna Covid. De ez a fejfajos tortenet pont gyanus. Telefonon beszelnek a haziorvossal.
3/7 anonim válasza:
simán, a sok és rendszeres stressz komoly mellékhatásokkal járhat
de persze lehetsz valami betegségtől is ennyire rosszul
4/7 anonim válasza:
Inkább Covid19 - re gyanakodnék.
6/7 anonim válasza:
#2 és #5: Akkor zsa, menjetek teszteltetni magatokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!