Normális hogy ilyen egy pszichológus?
kb 10x voltam nála. Eleinte normálisnak tűnt, bár az első pillanattól feltűnt az hogy nem mond igazat magáról, gondolom ezt így kell csinálnia hogy hasonlítson rám.
Sokszor hiteget, ígér. De nem lesz belőle semmi. Engem ez eléggé zavar, inkább ne mondjon semmit. Ezek miatt már elment tőle a bizalmam, kedvem. Vannak olyan alkalmak amikor igazából fél órát szinte csak magáról beszél megállás nélkül, szóhoz sem jutok.
Multkor már ő keresett hogy mikor megyek, kicsit vicces. Tudja hogy nincs munkám, de szinte rákényszerít hogy menjek, nem gondol arra hogy pl lehet nincs rá pénzem, vagy nincs kedvem menni.
Tudom hogy a legtöbb pszichológus ennél is rosszabb lehet.
Ez elég illetlen egy pszichológustól.
Válts.
Arrol, akihez en jarok, szinte semmit nem tudok. Az elso idoben nagyon zavaro volt, hogy csak kerdezett, de nem alakult ki diskurzus. O erre azt mondta, hogy ez a beszelgetes rolam kelljen, hogy szoljon. Vagy multkor a bizalomrol beszelgettunk, es mondta az esetunket: o azzal is epiti a bizalmat, hogy ez az 50 perc az enyem.
Valaki meg ilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!