Normális az, ha egy lány 17-18 éves korában még semmilyen tapasztalattal nem rendelkezik a fiúkkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Illetve lányokkal sem, tegyük fel a lány hetero. Nem beszélget fiúkkal, de ha valamikor muszáj neki akkor nincs vele baja.2020. okt. 6. 20:16
11/11 KJUsul válasza:
Nem tudom mennyire jó a kapcsolatod a húgoddal, de ha nem túl jó, akkor nem értem ezt buzgalmat, ha viszont jó vagy kiváló, akkor szerinted nem szól neked, hogy van egy ilyen problémája??? Még testvérek esetén se kell egyformának lenni mindenkinek. Lehet, hogy nagyon is érdeklik a fiúk, csak nem úgy és nem olyan intenzitással, ahogy téged a lányok, az ő korában. Fogadd el! Ha pedig látod majd rajta, hogy kényelmetlenül érzi magát, vagy bántja ez a helyzet, akkor majd segíts neki. Addig meg hagyd, hogy alakuljon a saját személyisége.
Ne akard mindenáron rá erőltetni a saját világlátásodat, nekem teljesen egészséges, okos, rendes lánynak tűnik a leírásod alapján.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!