Antidepresszánstól (Dulkolexin) kijöhet heves szívdobogás,bizsergés a kezdeti szakaszban?
Légszomjon kívül nekem is ilyesmi tüneteim voltak,erre kezdtem szedni
Nekem hálaistennek mar jobb sokkal,nincsenek nagyon mellékhatások már,a 6. Napja szedem,már csak az álmatlanság/nehéz elalvás az idegesítő.
Ez nagyon jó!
Elkezd hatni a gyógyszer innen már csak jobban leszel. ☺️
Pont 2 hete szedem,bevételkocs kicsit feldob,de már szinte észre se veszem,hogy beveszem😃 Jól érzem magam tőle,frontint még szedem mellé,viszont mivel a duloxetinnek 12 óra a biológiai felezési ideje,sokszor reggelre elmúlik a jó érzés,és kezdek néha átesni a ló túloldalára,azaz néha meg már úgyérzem,mintha kevés lenne😂
Gyors váltás xD
Na,emelt a doki 30 mg ről 60 ra,elvileg az az általános dózis. Egyenlőre éberebb vagyok,talán jobb is a kedvem,de a kellemetlen mellékhatások egy része is visszajött,de sokkal enyhébben,mint az elején. Úgy érzem jó lesz ez a gyógyszer,bizakodó vagyok😃
Amúgy te milyen gyógyszert szedsz utolsó?😃
Én vagyok az utolsó és egyben a 4es válaszoló a rexetines.
Még mindog a 15mmgot szedem de lehet hogy ezis kevés lesz. Ehyébként ebből 10mg a terápiás adag és 20mg a maximum. Több mint két hete szedem a 15öt felhívtam az orvost kontrol miatt de nem múlott el a szorongásom teljesen ami baj mivel arra szedem de azt mondta adjunk még neki időt még 2 hetet. Az étvágyam nagyon jó de tényleg soha nem volt még ilyen jó. Néha nagyon jól érzem magam egészen visszatértem a normális kerékvágásba csak az a baj hogy az a fránya szorongás délutánonként előjön. De annyira nem hogy pánik legyen belőle. Szóval összegezve jól vagyok de nem tünetmentes. ☺️ Nagyon jó jel hogy teis jobban vagy. Minden rendben lesz ha hozzászoksz az emelt adaghoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!