Mennyit keres egy kórházi pszichiátriai gondozóban dolgozó pszichológus/pszichiáter?
Figyelt kérdés
2020. szept. 29. 14:26
11/14 anonim válasza:
akkor vegyél egy csomó pszichológia könyvet, olvasgasd azokat és lelkiismeretesen tarts be a benne lévő gyakorlatokat. Nem tudom mi a bajod, de néha az is segít, ha egyszerűen nem foglalkozol egyáltalán a belső világoddal, hanem beleveted a külsőségekbe, munka, sport, öltözködés, taj chi, énekórák, kötögetés vagy moodellépítés. magyarul úgy élsz ahogy egy normális embernek kéne akinek nicns lelki baja, és akkor a visszacsatolás révén el is múlik majd a bajod, az agyad egy idő után elhiszi hogy nincs semmi bajod hisz úgy élsz mint minden normális ember. Ez is egy technika, de nem tudom mi a bajod, úgyhogy inkább nem mondok semmit.
12/14 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon összetett, depresszió, személyiségzavar plusz egyéb dolgok. Mivel magányos is vagyok, ezért jo volt beszélgetni a nem amatőr pszichológussal, legalább egy óráig így éreztem valaki megért. Sajnos az en helyzetemben, a csináljunk úgy, mint a normális egészséges emberek már nem nem lehetséges. Annál sokkal rosszabbul vagyok.
2020. szept. 29. 15:19
13/14 anonim válasza:
Fórumokon érdemes tájékozódni, illetve barátok, ismerősök tapasztalatai. Thalassa-házban vagy a Tündérhegyi Klinikán, SOTE-n voltál már? Mert ott van ingyenes terápia, bentlakással is akár.
14/14 anonim válasza:
#1#2#4 (gondolom ugyanaz a személy) Menj inkább tanulni ahelyett hogy 8 általánossal itt okoskodsz olyan utakról amikre még ránézni se mertél, mert beszari és tudatlan vagy! Köszi puszi!
#egy_18_év_alatt_INGYEN_meggyógyított_ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!