Szerintetek mit kéne tennem?
Egyszerűen rá vagyok függve a vagdosásra. A szüleim nem szeretnek (vagy csak én érzem úgy). J
Utálom a családomat, mindig mindenki veszekszik mindenkivel. Nemsokára 9 hónapja, hogy elpusztult a kutyusunk. Mai napig rettentően hiányzik, hiába van egy imádnivaló kiskutyám, és a családnak is egy kutyája. Velem volt 4 éves korom óta az a kutyus. Minden nap gondolok rá, hiányzik, hogy megöleljem, hiányzik az illata, hiányzik minden, ami ő volt. Nem tudok róla úgy beszélni, hogy ne sírjam el magam. Apánk sokszor megütött minket kicsi korunkban, mostanában csak fenyeget, hogy agyonver, úgy felpofoz hogy kiesik az összes fogam, stb.
Szóval összegezve: így vezetem le a feszültséget, ezzel nyomom el a lelki fájdalmat.
Légyszíves beszélj a szüleiddel.
A SZÜLEID IGENIS SZERETNEK TÉGED!
nem lennél bizonytalan benne másként, ugye? „vagy csak én érzem úgy?” – ezt írod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!