Mit kene tennem, hogy mindent rendbe hozzak?
1. Megbuktam matekbol,azóta se mondtam el az apámnak aki külön él,mert nagyon tartok tőle.(nem fizikailag,szóval nem attól felek h megver) hanem inkább attól,hogy anyagilag és mentálisan is sokat segített nekem az utóbbi időben, És felek h úgy fogja gondolni mintha átvertem volna vagy kihasználtam volna.
2. Rendszeres zöld fogyasztás
3. Teljesen antiszoc vagyok egy ideje, es teljesen kivagyok merulve,szorongok illetve rosszul alszok(gondolom a sok teher amit magamnak okozok.) Ezek is gondolom köthetők a bukáshoz, legalább is sokban hozzájárul.
Holnap van a potvizsga,jártam tanárhoz és nagyjából átnéztünk mindent,de attól felek nincs meg bennem az a plusz amivel attudnek rajta menni.
És ezek csak jelenleg a legkiemelkedőbb problémáim a sok kisebb mellett.
1. Szerintem ha mentálisan segített apukád (van valamilyen lelki problémád?) Nem fogja így érezni. Azért mert volt oka rá (szeret) hogy segített és ha eddig kedves volt (szeretett) akkor nem fordul hirtelen egyet a "hangulata" (vagyis nem fog hirtelen nem szeretni). Ez mellett szerintem alapból nem érezné ezeket max szomorú lenne egy kicsit de ha el szeretnéd neki mondani akkor a vizsga után tedd ha átmentél mert úgy azért jobban hangzik hogy: "Figyu apu el kell mondanom valamit...megbuktam matekból..tegnap volt a pótvizsga de átmentem! Sajnálom hogy csalódást okoztam...!"
2. Ezt hogy érted? (Sajnálom ha értetlennek tűnök elég húzós napom volt tegnap)
3. Ha elmondod apukádnak lehet jobban leszel de ha nem ajánlom a pszichológust mert ennek olyan oka is lehet amiről nem is hinnéd!
1. Ha szeret,nem fog miatta elitélni.
2. Ez nem probléma
3. Valószínűleg túl sokat várnak el tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!