Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Voltatok depressziósak?...

Voltatok depressziósak? Hogyan sikerült túltenni rajta magatokat?

Figyelt kérdés

2020. szept. 24. 20:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A helyzet megváltoztatásával.

Lehet gyógyszert szedni, de az csak elnyomja.

Ami igazán használ az az, ha kiveszed a képletből azt, amitől depressziós vagy.

Pl

magány, egyedüllét > költözz közelebb a baràtokhoz, randizz, keress társas hobbikat

alacsony önbecsülés, negatív önkép > sport, új frizura, ruhatár frissítése, sikerélmények keresése és értékelése

kilátástalanság, céltalanság > célok felállítása, megoldási stratégiák kitalálása

negatív családi, munkahelyi, iskolai légkör > keress új sulit/melót ha lehet, családban meg igyekezz nem érintkezni ezekkel az egyénekkel. csinálj magadnak ezeken túl programokat, hogy kicsit kiszakadj a monotóniából

2020. szept. 24. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Gyógyszerrel. Nem szedtem túl sokáig (4 hónapig) és kihozott a gödörből, 1 hónap után sokkal tisztábban láttam és volt amin változtattam.

Mert tök jókat ír az előző hozzászóló de nem mindegy ki mennyire érintett. Megoldási stratégiákhoz tisztán kell látni, ami nem mindig sikerül.

Ha valaki teljesen bezárkózik a saját világába, segítség nélkül nem tudom ki lehet-e jönni belőle.

Enyhébb depressziónál elég lehet.

2020. szept. 24. 22:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Stimulotonnal.
2020. szept. 25. 15:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem magától elmúlt, ahogy jött, de ez várható volt, mert addig nem volt jellemző, és nem váltotta ki látszólag semmi.
2020. szept. 26. 00:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Sehogy, pedig már mindent próbáltam. Világ életemben depressziós voltam, szerintem úgy születtem, komolyan nem tudok másra gondolni... 27 vagyok még csak...
2022. szept. 22. 02:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!