Hogyan könnyebb legyőzni a depressziót? Munka mellet vagy munka nélkül?
Le szeretném végre győzni 3 év után tényleg.
Arra lennék kíváncsi hogyan könnyebb?
Alig van erőm,semmi akarat, semmi sem érdekel a szó szoros értelmében röviden és tömören,3 napja vagyok munkanélküli, nagyon sokszor voltam külföldön azért hagytam ott mert nem bírtam a magányt,orvoshoz szeretnék járni és megfejteni mik lehetnek a bajaim?
Hosszú idő után végre rá szántam magamat.
Szóval itt a közelben találtam egy munkalehetőseget ahol reggel 7-17 ig kéne dolgozni havi 2 szombatot is be vállaljam?
Minden erőm el fogyott már,munka mellett az utolsó csepp erőm is el fogy így nem tudom megoldani a problémámat?
Vagy tévedek?
Van olyan orvos aki 18 órakkor fogad még engem?
Egy 22 éves fiatal.
Mindkettőnek megvannak az előnyei és hátrányai. Én már a depresszióm előtt is az ágyban éreztem magam a legjobban, az nyugtatott meg es rengeteg alvasra volt szükségem. Miután depressziós lettem, mindig változott, hogy mit akarok, ha épp sok dolgom volt, már nagyon ágyban akartam lenni, mikor munka nélkül voltam, egesz nap feküdtem, ilyenkor egyrészt csak meg maganyosabb voltam, másrészt éreztem, hogy csak vesztegetem az időmet.
A munkanélküli időszakban csak annyi a pozitívum, hogy alhatsz, fekhetsz es nincs rajtad felelősség. Ennek ellenére szerintem a munka még mindig jobb, mert bár a hátrányai ellenére, van, ami lefoglal. Ha egesz nap van időd gondolkodni, abba egy depressziós, szorongó ember beleőrül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!