Pszihopata az ilyen? Többen voltunk, beszélgettünk,majd azt mondta: Feldarabolná kezét-lábát a lánynak és kezdte részletezni, én kérdeztem hogy miért tenné, azt mondta csak ugy mert ha k.rva akkor megérdemli. A többi lent
Mondtam hogy mi van akkor ha nemis k.rva, és neki nem lehetnek érzései?, ö is ember.
Legtöbben nevettek mert nem ismerik közelebbről, és gondolták viccel, de én éreztem hogy kicsit komolyan is gondolja , mert ö hozta fel a témát és egy értelmes embernek ugyan hogy fordulna meg ilyen a fejében és ráadásul nevet is rajta.
Befolyásos embernek mondhatnám, együtt dolgoztam vele. Majdnem bármilyen nőt elcsábított, menő autó stb. , majd dicsekedett a munkahelyen (nem nekem, csak véletlenűl meghallottam) hogy aznap pont melyik csajjal feküdt le. Nem hittem volna ha nem hallom a saját fulemmel hogy másoknak hogy kűrtöli , ráadásul azok a lányok bele voltak zúgva teljesen. Ugyanakkor nekem is udvarolt és mindent bevetett , majd amikor hallottam hogyan dicsekszik mondtam: Hallottam hogy mindenkinek elmondod kivel voltál, biztos rólam is igy beszélnél.
Persze letagadta hogy ö olyat nem mondott.
A személyisége nagyon önző és érzéstelen, már a fizetés szempontjából is, de ha elakar érni valamit akkor nagyon nagylelkű tud lenni amíg meg nem kapja amit akar.
Én valóban találkoztam és komoly kapcsolatban voltam egy disszociális nárcisztikussal (erre képzett terapeutám is alátámasztotta ezt a dolgot, és még csomó más ember is, akik ilyen emberrel voltak együtt), tehát ha szeretnétek választ kapni arra, hogy a nők mit falnak egy ilyen pasin és hogyan alakul ki a traumatikus kötődés, akkor szívesen fogadom a privát üzeneteket, amikben megpróbálom röviden összefoglalni ezt a komplex helyzetet. Még erről szeretnék cikkeket írni egy blogon (ahol levázolom a dolgokat bővebben) vagy csoportos közösségi oldalakon támaszt nyújtani, hogy a sorstársaknak segíthessek.
Komolyan sérül ilyenkor az ember egy ilyen féreggel, a kapcsolatból kijutni szinte pedig lehetetlennek tűnik. Persze vannak túlélők és meggyógyult lelkek. Kötelezővé tenném az önismereteti órákat az iskolában. Ja... hogy olyan sohasem lesz.
Üdv.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!