Pszihopata az ilyen? Többen voltunk, beszélgettünk,majd azt mondta: Feldarabolná kezét-lábát a lánynak és kezdte részletezni, én kérdeztem hogy miért tenné, azt mondta csak ugy mert ha k.rva akkor megérdemli. A többi lent
Mondtam hogy mi van akkor ha nemis k.rva, és neki nem lehetnek érzései?, ö is ember.
Legtöbben nevettek mert nem ismerik közelebbről, és gondolták viccel, de én éreztem hogy kicsit komolyan is gondolja , mert ö hozta fel a témát és egy értelmes embernek ugyan hogy fordulna meg ilyen a fejében és ráadásul nevet is rajta.
Befolyásos embernek mondhatnám, együtt dolgoztam vele. Majdnem bármilyen nőt elcsábított, menő autó stb. , majd dicsekedett a munkahelyen (nem nekem, csak véletlenűl meghallottam) hogy aznap pont melyik csajjal feküdt le. Nem hittem volna ha nem hallom a saját fulemmel hogy másoknak hogy kűrtöli , ráadásul azok a lányok bele voltak zúgva teljesen. Ugyanakkor nekem is udvarolt és mindent bevetett , majd amikor hallottam hogyan dicsekszik mondtam: Hallottam hogy mindenkinek elmondod kivel voltál, biztos rólam is igy beszélnél.
Persze letagadta hogy ö olyat nem mondott.
A személyisége nagyon önző és érzéstelen, már a fizetés szempontjából is, de ha elakar érni valamit akkor nagyon nagylelkű tud lenni amíg meg nem kapja amit akar.
Mesélte az egyik csaj hogy amikor nála volt kényszerítette volna sexre , mert csak dugni akart, akkor a csaj is szerelmes volt bele de nem akart volna egyből a szexel kezdeni.
A férfi lekapcsolta a villanyokat, amikor a csaj elakart menni és teljes sötétség volt , egyszerűen nem találta a kijáratot. Még talán rá is zárta az ajtót. Teljesen pánikba volt , mert nem tudott kimenni a lakásból. Végűl kijött , de teljesen bepánikolt.
Ha ezt nem meséli el, akkor énis ugy gondoltam volna hogy csak beszél de nem tudná/merné megtenni, de ha megtudta igy ijeszteni azt a lányt , és még kitudja mit tett volna csak nem jött össze neki,akkor ez is olyan pszihopata viselkedésnek tűnik.
igazad van utolsó, sajnos tényleg nagyon sok nőnek kellett, de azok olyanok is voltak egyből kaphatók, mert ha pénzt és menőséget látnak akkor egyből belemennek a dologba.
Hogy mennyire pszihopata az nem látszik sajnos az ilyenen csak néha-néha jött elő nálla amikor ideges volt.
Csak kivancsi vagyok mennyire veszélyesek az ilyen emberek, és ha tényleg az-e , kb.annak alapján amiket elmondtam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!