Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tudok tenni ha SOS-ben...

Mit tudok tenni ha SOS-ben gyógyszerre van szükségem?

Figyelt kérdés
Kezelőorvosom pillanatnyilag nincs. Háziorvos nem hajlandó felírni, a pszichiáterhez pedig még 1 hónap van az időpontomig. Hetek óta rosszul vagyok és nem bírom tovább. Semmilyen segítséget nem kapok.
2020. szept. 18. 20:22
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Ja ilyenkor mar csak a teruletileg illetekes ugyeletes orvosi rendelo marad, hisz pentek ejjel van. Holnap reggel lemesz es ha indokolt beutal pszichiatriara ahol majd kapsz ellatast.
2020. szept. 18. 23:12
 32/40 A kérdező kommentje:
Ügyeleten nem írnak gyógyszert. Megkérdeztem.
2020. szept. 18. 23:34
 33/40 anonim ***** válasza:
Sikerult segitseget kapni?
2020. szept. 19. 00:15
 34/40 anonim ***** válasza:
25%
Akkor próbálj meditálni 1 hónapot és kezdj el sportolni sokat segíthet. Haziorvossal meg felirathatsz egy doboz frontint ha nem bírod bogyó nélkül. Mielőtt tiltakozni kezdenél felírja!
2020. szept. 19. 08:55
 35/40 anonim ***** válasza:
7%

Hová lett a kérdező? Bent tartották az ügyeleten?

Én is csodálkozom, hogy KÉT HÓNAPIG nem volt gyógyszere, és most hirtelen, SOS kell...??

Pszichiátriai betegség esetén ilyen NINCS!

2020. szept. 20. 09:40
 36/40 anonim ***** válasza:
Ez valami nagyon kamu és értelmetlen kérdes
2020. szept. 20. 14:01
 37/40 A kérdező kommentje:

Aki nem érzi a szintjéhez valónak annak tovább lehet görgetni.

A kérdező pedig meglepő módon dolgozik.

A kérdés pedig továbbiakban nem érdekel, meg ez az undormány sem amit idehánytatok alá.

2020. szept. 20. 15:39
 38/40 A kérdező kommentje:

Egy egyszerű kérdés. Néhány tényszerű tőmondattal. Senki véleményét nem kérdeztem, semmilyen praktikát nem kértem, ezért nincs kifejtve bővebben, mert nem kell részleteket tudnod ahhoz, hogy válaszolj rá. Mi is a kérdés? Az, hogy hol van a városban egy olyan pszichiáter aki tb támogatott és előjegyzés nélkül fogad gyógyszer felírása céljából?

Mit találgatjátok az állapotomat? Direkt nem tartalmaz semmi ilyet a kérdés. Gondolod hogy orvosi véleményt majd tőletek kérek?

2020. szept. 20. 15:46
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg a Kálvária téren az Ébredések alapítványt hátha jófejek lesznek.
2020. szept. 20. 17:44
 40/40 A kérdező kommentje:
Köszi.
2020. szept. 20. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!