Mit tudok tenni ha SOS-ben gyógyszerre van szükségem?
Haziorvos felirhatja, ha allandoan szedett gyogyszered amirol van pszichiatriai papir.
A pszichiater pedig koteles soron kivul a kezedbe adni a receptet, ha elfogyott es elfelejtetted, ugyanis ezeket nem lehet csak ugy megszakitani, ezt az orvos is tudja...persze nem ertem miert nem figyeltel oda. De m1. Tehat odatelefonalsz, elmondod mi van, megirja a receptet sőt felkuldi a felhobe! es te kivaltod.
Telefonon is fel lehet íratni e-receptet...
Úgyhogy tényleg kamugyanús...
Kezelőrovosom pillanatnyilag nincs
Így állandóan szedett gyógyszerem sincs. Mivel kezelőorvosom nincs ezért pszichiáter által kiállított javaslat sincs amit a háziorvoshoz vihetnék.
Nincs pénzem magán orvosra, ha lenne nem szórakoznék a tb-s rendeléssel.
Mielőtt fikáznátok egy kèrdést értelmezni kéne.
Pillanatnyilag nem vagyok abban az állapotban, hogy kreténeknek magyarázkodjak, hogy a kérdés nem kamu. Aki pedig annak gondolja, görgessen tovább, ha már értelmes válaszra úgysem képes.
Kivel írassam fel telefonon? A nem létező kezelőorvosommal?
2 hónapja nem szedek gyógyszert. Nem kimaradt soron következő adagról van szó.
Csak rosszul vagyok és SOS gyógyszerre lenne szükségem, mert nem bírom tovább.
Írjon már olyan aki legalább olvasni tud.
NINCS KEZELŐORVOSOM 2 HÓNAPJA!!! nem szabin van, nincs helyettesítő kollega, nincs állandóan szedett gyógyszer.
Nem találtam magamnak tuti gyógyszert. Hanem SOS ellátásra van szükségem és gyógyszerre de azonnal mert rosszul vagyok és nem bírom tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!