Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tudok tenni ha SOS-ben...

Mit tudok tenni ha SOS-ben gyógyszerre van szükségem?

Figyelt kérdés
Kezelőorvosom pillanatnyilag nincs. Háziorvos nem hajlandó felírni, a pszichiáterhez pedig még 1 hónap van az időpontomig. Hetek óta rosszul vagyok és nem bírom tovább. Semmilyen segítséget nem kapok.
2020. szept. 18. 20:22
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
78%

Haziorvos felirhatja, ha allandoan szedett gyogyszered amirol van pszichiatriai papir.

A pszichiater pedig koteles soron kivul a kezedbe adni a receptet, ha elfogyott es elfelejtetted, ugyanis ezeket nem lehet csak ugy megszakitani, ezt az orvos is tudja...persze nem ertem miert nem figyeltel oda. De m1. Tehat odatelefonalsz, elmondod mi van, megirja a receptet sőt felkuldi a felhobe! es te kivaltod.

2020. szept. 18. 20:28
 2/40 anonim ***** válasza:
40%
Tetszettél volna időben cselekedni és akkor nem kellene egy hónapot várnod a gyógyszerre . Kinyitod a pénztárcád és elmész egy alkalommal egy magán pszichiáterhez aki fel tudja írni az egy havi adagot míg eljutsz TB alapon .
2020. szept. 18. 20:28
 3/40 anonim ***** válasza:
100%
A háziorvosod felírja, ha eddig is szedted. 😑
2020. szept. 18. 20:30
 4/40 anonim ***** válasza:
84%

Telefonon is fel lehet íratni e-receptet...

Úgyhogy tényleg kamugyanús...

2020. szept. 18. 20:37
 5/40 A kérdező kommentje:

Kezelőrovosom pillanatnyilag nincs

Így állandóan szedett gyógyszerem sincs. Mivel kezelőorvosom nincs ezért pszichiáter által kiállított javaslat sincs amit a háziorvoshoz vihetnék.

Nincs pénzem magán orvosra, ha lenne nem szórakoznék a tb-s rendeléssel.

Mielőtt fikáznátok egy kèrdést értelmezni kéne.

Pillanatnyilag nem vagyok abban az állapotban, hogy kreténeknek magyarázkodjak, hogy a kérdés nem kamu. Aki pedig annak gondolja, görgessen tovább, ha már értelmes válaszra úgysem képes.

2020. szept. 18. 20:46
 6/40 A kérdező kommentje:

Kivel írassam fel telefonon? A nem létező kezelőorvosommal?

2 hónapja nem szedek gyógyszert. Nem kimaradt soron következő adagról van szó.

Csak rosszul vagyok és SOS gyógyszerre lenne szükségem, mert nem bírom tovább.

2020. szept. 18. 20:49
 7/40 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is van gyógyszerem amit minden nap használnom kell. Én sem jutottam el a szakorvoshoz de felírták felhőben, mondták ha elfogyna az időpontomig amíg szabin vannak hívjam bármelyik másik orvost a rendelőben és felírja nekem. Háhiorvos is felírná mondjuk úgy drágább lenne mintha szakorvos írja. Ahova jársz biztos van valami asszisztens vagy másik orvos ha a tiéd épp nincs. Telefonálj oda és felírják. Ez tényleg kamu kérdés.
2020. szept. 18. 20:49
 8/40 anonim ***** válasza:
59%
És akkor mit akarsz felíratni? Kigugliztál magadnak vmi tuti gyóccert?
2020. szept. 18. 20:50
 9/40 A kérdező kommentje:

Írjon már olyan aki legalább olvasni tud.

NINCS KEZELŐORVOSOM 2 HÓNAPJA!!! nem szabin van, nincs helyettesítő kollega, nincs állandóan szedett gyógyszer.

Nem találtam magamnak tuti gyógyszert. Hanem SOS ellátásra van szükségem és gyógyszerre de azonnal mert rosszul vagyok és nem bírom tovább.

2020. szept. 18. 20:54
 10/40 anonim ***** válasza:
100%
Menj be az ügyeletre , kérd meg hogy segítsenek.
2020. szept. 18. 20:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!