Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tudok tenni ha SOS-ben...

Mit tudok tenni ha SOS-ben gyógyszerre van szükségem?

Figyelt kérdés
Kezelőorvosom pillanatnyilag nincs. Háziorvos nem hajlandó felírni, a pszichiáterhez pedig még 1 hónap van az időpontomig. Hetek óta rosszul vagyok és nem bírom tovább. Semmilyen segítséget nem kapok.
2020. szept. 18. 20:22
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Rajtatok kívül itt ember nem beszélt Rivotrilról.
2020. szept. 18. 21:10
 22/40 anonim ***** válasza:
26%
Akkor xanax. Tökmindegy.
2020. szept. 18. 21:24
 23/40 A kérdező kommentje:

Komolyan miért írtok egy ilyen kérdés alá ilyen válaszokat. Pont erre nincs szükségem

Mit nem bírsz felfogni? Pszichés beteg vagyok aki hónapok óta nem kap se gyógyszert se más ellátást, és napok óta rosszul vagyok. Gondoskodtam időpontról új orvoshoz, de messze van még sajnos. Senki nem beszélt abúzusról, Rivotrilról, Xanaxról.

2020. szept. 18. 21:41
 24/40 anonim ***** válasza:
7%
Akkor mi kell? Parnassan? Yarocen? 💊
2020. szept. 18. 21:55
 25/40 anonim ***** válasza:
39%
Ha van lakcímed, akkor ahhoz tartozik egy háziorvos. Oda kell menni hétfő reggel.
2020. szept. 18. 22:17
 26/40 A kérdező kommentje:

Beszéltem a háziorvosommal és mivel nem szakorvos nem tud nekem gyógyszert írni. Azt mondta vigyek papírt pszichiátertől amiben le van írva, hogy milyen gyógyszert mennyi időnként kell felírnia.

Utolsó előtti. Nem tudom. Ezért akarok orvost, hogy döntse el ő hogy milyen gyógyszer kell. Amúgy meg az értetlenkedésednek semmi köze a kérdéshez

2020. szept. 18. 22:31
 27/40 anonim ***** válasza:
58%
Nem kell oda menni mert úgysem fogad. Fel lehet hívni elmondani hogy ez van adjon beutalót sűrgösséggel pszichiátriára. Adni fog. Ő tudja hol fogadnak azonnal. De amúgy ha megírod mi ez a nagy rosszullét talán tudna valaki ötletet adni hogy bírd ki. Én nem szedek semmit és baromi rosszul vagyok időnként de azért kibírom.
2020. szept. 18. 22:32
 28/40 A kérdező kommentje:
Ebben nem tud. A betegségem kemény hangulatingadozással jár, itt csak gyógyszer segít.
2020. szept. 18. 23:00
 29/40 anonim ***** válasza:
Az enyém is meg kegyetlen szédüléssel. :(
2020. szept. 18. 23:02
 30/40 anonim ***** válasza:
0%

Urameg, aki annyira rosszul van nem ide irogat.

Amugy meg Te irtad ki a kerdest felreerthetoen, ertelmetlenul. Ez van.

Tehat 2honapja valamiert nem vagy kezelve, gyogyszered nincs, uj idopont messze meg. Csak surgossegi pszichiatria marad. Hivd fel a haziorvosod, neki tudni kell ki az illetekes ugyeletes pszichiatria, ad surgossegi beutalot es ennyi.

Ezt egy felnott ember onmagatol is tudja, gondolom nem ovodas vagy...

2020. szept. 18. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!