Mit tudok tenni ha SOS-ben gyógyszerre van szükségem?
Komolyan miért írtok egy ilyen kérdés alá ilyen válaszokat. Pont erre nincs szükségem
Mit nem bírsz felfogni? Pszichés beteg vagyok aki hónapok óta nem kap se gyógyszert se más ellátást, és napok óta rosszul vagyok. Gondoskodtam időpontról új orvoshoz, de messze van még sajnos. Senki nem beszélt abúzusról, Rivotrilról, Xanaxról.
Beszéltem a háziorvosommal és mivel nem szakorvos nem tud nekem gyógyszert írni. Azt mondta vigyek papírt pszichiátertől amiben le van írva, hogy milyen gyógyszert mennyi időnként kell felírnia.
Utolsó előtti. Nem tudom. Ezért akarok orvost, hogy döntse el ő hogy milyen gyógyszer kell. Amúgy meg az értetlenkedésednek semmi köze a kérdéshez
Urameg, aki annyira rosszul van nem ide irogat.
Amugy meg Te irtad ki a kerdest felreerthetoen, ertelmetlenul. Ez van.
Tehat 2honapja valamiert nem vagy kezelve, gyogyszered nincs, uj idopont messze meg. Csak surgossegi pszichiatria marad. Hivd fel a haziorvosod, neki tudni kell ki az illetekes ugyeletes pszichiatria, ad surgossegi beutalot es ennyi.
Ezt egy felnott ember onmagatol is tudja, gondolom nem ovodas vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!