Kutatási munkámhoz szükségem lenne pár információra, a Frontin nevű gyógyszerrel kapcsolatban?
Természetesen tudom, mi a Frontin, viszont - szerencsére - soha életemben nem szedtem; Xanaxot se, meg semmi ilyesmit.
A kutatási munkámhoz (egyetemi) lenne szükség az információkra. Ismerőseim közt sincs, aki szedné, ezért gondoltam, hogy itt felrakom a kérdéseim.
A következők érdekelnének:
1. Szedtetek már be nagy mennyiségű (nem 1-2 darab, hanem 20-30 vagy még több) darab frontint? Ha igen, a 0,25ösből vagy a 0,5-ösből?
2. Ha az első kérdésre igen a válasz, voltak-e mellékhatások a nyugtató hatást, álmosságot leszámítva? (pl. fejfájás, izomgörcs, ill. ágybavizelés -> főleg ezek közül előfordult-e valamelyik)
3. Szívbetegek alkalmazhatják ezt a gyógyszert? / Van itt valaki, aki szívbeteg, és vett be Frontint?
1. Szedtem már be, a 0,25-ösből
2. Nem volt mellékhatása, csak olyan álmos lettem, hogy a világomat nem tudtam
3. Nem vagyok szívbeteg
Amúgy szerintem is csak szívbeteg és valami gyógyszerbeszedéssel akarja rémítgetni a családot, arra kíváncsi vajon mennyire lesz sikeres a figyelemfelkeltő öngyilkossági kísérlete, amiért iPhone helyett GalaxyS-t kapott. :D
Egyetemi kutatáshoz minimum egy kérdőívet szokás csinálni és nem itt kell kutatni.
De hát, az ember ahol tud segít, nem igaz? :)
1. szedtem
2. álmosság, fáradtság, 20 óra alvás
3. nem tudom, én nem vok szívbeteg
Ne haragudj, de egy kutatásnak nem ez a menete. Legalább egy Google-s kérdőívet készíthettél volna, napok alatt szétküldözgetik az emberek a facebookon, nem egy ilyennel találkoztam már, olyan emberekét töltöttem ki, akik még az ismerőseimnek sem ismerősei. Ez az egyik.
A másik, hogy nehogy már a kutatás alanyainak kelljen megmondani, hogy szívbeteg szedheti-e a gyógyszert, ennyinek Te is utána tudtál volna nézni seperc alatt. Igen, szedhetik szívbetegek, ha épp nem fulladoznak a tüdőödémától. Súlyos légzési elégtelenséggel járó állapotokban nem javallt. Egyébként nem csak 0,25 és 0,5 van, létezik 1 mg-os kiszerelésben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!