Róbert dávid kérdése:
Miért nem hatnak a gyógyszerek,és miért nem segítenek rajtam mint más mentális betegen igen?
Figyelt kérdés
Ezeket szedem olanzapin10mg,amitrex400mg,scippa20mg,rivotril3mg2020. szept. 18. 14:12
1/6 A kérdező kommentje:
szürkék a hétköznapjaim,magányos vagyok,és be gyepesedtem
2020. szept. 18. 14:13
2/6 anonim válasza:
Megpróbáltál már szakemberhez járni? Beszélgetni? Terápiára?
Vagy mire szeded ezt a marék gyógyszert?
3/6 anonim válasza:
Mindenkire máshogy hatnak. Beszélned kellene az orvossal, aki felírta őket. Mennyi ideje szeded?
4/6 A kérdező kommentje:
Nem akarok 2 AP szedni,az olanzapin t nemtudom hogy hagyjam el,ötlet? tegyem le egyből?2hónapja szedem. Az amisuplride(Amitrex) mindenféleképpen hatásosabb gyógyszer.4.5 éve szedem.Az is létezik hogy a marék gyógyszer miatt nem érzem a gyógyszerek hatását.
2020. szept. 18. 15:08
5/6 anonim válasza:
De mi lenne ha az orvost kérdeznéd, és nem vadidegen hozzáértőket? Ha azt mondom ÉN, hogy tedd le az összeset holnap, akkor leteszed? Ugye hogy nem. Akkor nem mindegy mit ugatunk?
6/6 anonim válasza:
5-ös vagyok, javítás: "vadidegen hozzá NEM értőket"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!