Szociális fóbiás vagyok. Miért nem hatnak nálam a gyógyszerek?
Mióta szeded?
Mit csináltok pszichológusnál?
Egy trauma felderítése, ha az az alapja, változó idő, de ha már megvan a kiváló trauma, akkor azt feloldani gyorsabban megy.
A pszichológusok szoktak tanítani ilyenekre különféle relaxációs technikákat. Hasznos lehet!
A gyógyszer nem gyógyít, de ezt már rengetegen leírták. Fejben kell helyrepakolni a dolgokat. És valóban, bele kell menni a stresszes helyzetekbe, és meglátod majd, hogy nem történnek olyan rosszul a dolgok, mint ahogy gondolod, vagy ahogy előtte elképzeled.
A gyógyszer segít, felold, de nem jelent megoldást. De nélküle nagyon szar - már bocsi a vulgáris beszédért. Ám a függőségi faktort is kezelni kell, amit a gyógyszer okozhat, ezért kell hozzá patikus és ezért nem szedik sokan, akiknek segítség. Én sem. Engem annyira tompítottak, amit felirtak, hogy emlékezet kieséseim voltak.
Node.
A beszélgetésnél sok minden van. Van a ventilláció, amikor általános dolgokról beszélsz és nem marad benned a végén tüske. Ez, ahogy előttem írták egy relaxációs technika és hatékony lehet.
Jungi árnyékodnak a helyre pofozásáról esett esetleg szó?
6. :D :D nem kinevetlek hanem ezt olvasva magamon nevetek. Ilyet én is adtam már elő bár némileg méltóságteljesebben. :)
Érdekes hogy nekem nem segít amit leírtál. Egy ilyen szitu utan otthon is rosszul vagyok napokig. Nekem az segít ha akkor megyek mikor jobb. Mert azért ez is hullamzó és aztan a sikerélmény megerősít. Egy ilyen borzalmas allapot engem annyira megrémít hogy rosszabb lesz minden. Kikeszülök napokra hetekre. :( de azzal egyet értek hogy valamit tenni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!