Vajon átjutok egyedül a "hegy túloldalára"?
Figyelt kérdés
Alkohol és szerencsejátékból igyekszem kilábalni már sokadjára. A szerencsejátékkal odáig jutottam, hogy úgy 5 éve nem űzöm ( gépes voltam ), viszont nagy ritkán veszek egy kaparós sorsjegyet. Az alkoholról leszokást már vagy hússzor-harmincszor elkezdtem. Most 3 hét absztinenciánál tartok.2020. szept. 14. 06:32
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy sikerül egyedül. Nem szabad feladni vagy segítséget kell kérni. Mindenesetre gratulálok az eddigi eredményeidhez!
2/5 anonim válasza:
lehet, hogy sikerül, ugyanakkor gyorsabb és biztosabb a megoldás, ha kérsz segítséget.
nagyon ügyes vagy, hogy nekilódultál, csak így tovább! minden nappal legyél egyre büszkébb magadra!
3/5 A kérdező kommentje:
Voltam már anonim csoportokban, pszichologusnál és pszichiáternél is, de nem hozta el a kívánt sikert.
2020. szept. 14. 08:07
4/5 anonim válasza:
kérdező, ez egy lassú út, terápiásan is. olyasmi, mint amikor a hagymáról egyenként húzogatjuk le a rétegeket.
légy magaddal és a segítőkkel is türelmes. ha az egyik segítő nem vált be - érzéseid szerint -, akkor keresni kell másikat.
az, hogy a gépezést abba tudtad hagyni, és hogy 3 hete absztinens vagy, igenis arról árulkodik, hogy az a bizonyos segítség hasznos volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!