Annak, aki szereti nézni, ha a párja más férfival/férfiakkal szeretkezik milyen mentális betegsége van?
Lehet kisebbrendűségi komlexusa, kivetített ödipuszkomlexus is lehet ott.
De másoknak nem ártó, kizárólag felnőttek kölcsönös beleegyezésen alapúló szexuális magatartást nem illik betegesnek titulálni.
Mert kb. a gyerek nemzésre és az erre alkalmas magatartást örömszerzésre, és a szociális kapcsolat fenttartására folytatáson túl, bármit lehet betegesnek nevezni.
3-as, miért nézné 2 pasi szexelését?
Miből jött le neked, hogy aki a párját nézi, az nő?
Szerintem itt pont, hogy egy férfi nézné a párját egy vagy több másik pasival...
4, nem volt megnevezve semmilyen nem. Lehet ez is, az is.
Azert.
#6 Első kamaszkori barátnőmről derült ki, hogy ezt szereti a legjobban, vagy ha a párja/férje farkal meg igazi macsókat. - részünkről még szex mentes járás volt. 😁
Amúgy azért vot olasz macsó szeretője késöbb.
De ez amúgy sem ritka. Annyi, hogy szinte mindenki a másik nemnél, lányok és nők még jobban is, megválogatják a másik memből kit avatnak be a szexuális titkaikba.
na látod :D
Nem hallasz ilyet. Ha a pasidról van szó vagy "udvarlóról", az nem ezzel fog indítani. Meg ha biszex is, megoldja titokban, lesz a csaj mellett pasija...de akkor titokban. Több ilyen is van...
#8 Én mindig is azzal kezdtem, hogy én biszex vagyok. A leghosszabb évtízedes kapcsolatomban a párom, egy gyönyörű szép és okos lány, ma már nő. Neki (is) ez még vonzó is volt. Bár a legtöbb barátnőmről és lány szeretőmről (meg)tudtam, hogy biszex. A fiúk pedig mind passzív melegek voltak.
Nem is értem a heterokat, olyan úncsi lehet a szexuális életük. Jó, nekik is van orgia.
Aki nem próbálta, ne mondjon semmit. Igen izgalmas látni a párodat, amikor élvez, akkor is ha nem te dugod. Sőt, nem kell azzal foglalkoznod, hogyan csináld hogy élvezze, csak arra összpontosíthatsz, milyen szép és izgalmas a kedvesed, amikor a csúcson van.
Még szerelmesebb leszel bele, ha legyőzöd a féltékenységedet. Arra a másik férfira nem vetélytársként kell gondolni, sokkal inkább egy gépként, ami segít a párod csúcsra juttatásában, hogy te élvezhesd a nem mindennapi látványt. A párodra meg úgy, hogy annyira szeret és bízik enned, hogy el tudja magát engedni két vagy több férfi előtt, odaadni a testét másnak, hogy megadja neked ezt az élményt.
(Férfi vagyok, és még nyomokban sem meleg. A feleségem meg ízig-vérig nő, leszbi hajlamok nélkül.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!