Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit lehet csinálni olyankor...

Mit lehet csinálni olyankor ha nem megy az ismerkedés?

Figyelt kérdés

16-17 éves koromban jöttem arra rá hogy valami gond van. Hiába szeretnék ismerkedni, barátkozni, nem megy nekem ez. Úgy érzem nem tudok magamon segíteni.

Tudom hogy sok mindnekinek ez elképzelhetetlen, mert neki természetes dolog hogy kapcsolatokat alkít könnyen másokkal, de nekem ez hihetetlen.

Járok pszichológushoz, de nem érzem azt hogy ő meg tudna változtatni.

Nagyon rossz egyedül, de kevésnek érzem magam ahhoz hogy változtassak. Meg szeretnék változni, mert rossz így nekem, de nem tudom ki tud ebben segteni...

23 éves fiú vagyok.

2020. aug. 31. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Próbálj instán ismerkedni ott mindenki nyitottabb,és nem is látnak úgyhogy azt irod ott magadról amit akarsz!
2020. aug. 31. 18:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Kérlek szépen, ebben csak és kizárólag te magad tudsz segíteni magadon. Mégpedig úgy, hogy gyakorolod az ismerkedést. A szociális kézségeket nem lehet könyvből megtanulni, sem senki nem tud megtanítani rá, hanem gyakorlással lehet elsajátítani.
2020. aug. 31. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem pszichológus helyett/mellett inkább önismereti tréningekre járj be.
2020. aug. 31. 19:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Gyakorolni kell, mivel ez is olyan, mint bármi más, amit minél többet gyakorolsz annál jobban és könnyebben megy. Persze csak akkor fogsz gyakorolni, ha látod a célodat. Mi a célod az ismerkedéssel? Ha barátok, az nehezebb falat. Ha csak dugni akarsz, az a legkönnyebb... beszélgetni kell a lányokkal, beszéltetni és őszintén odafigyelni arra amit mondanak, és kicsit "belecsöppenni" a másik életébe akkor, amikor mesél. Nagyon jó történeteket lehet hallani, amiről lehet elmélkedni, vitatkozni és röhögni. Persze ezután a vége általában az, hogy lesz egy jó éjszakád. Ennek az a titka, hogy csak beszélni kell, magadat adni, mindig csak magadat. Ha megjátszod magad az nagyon levágós, ha magadat adod az pedig önbizalmat sugároz, ami vonzó minden ember számára. Ha könnyedén beszélgetsz lányokkal, akkor ugyan ilyen könnyen fogsz bárkivel megismerkedni.
2020. szept. 1. 20:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, nem vagy egyedül. Én 26 éves férfi vagyok, minimális tapasztalattal a hátam mögött, de képtelen lenneék egy kapcsolatra. Sok szempontból még gyerek vagyok, és ez le is jön a lányoknak egyből. Pedig én is szeretnék ezen változtatni.
2020. szept. 2. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!