Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek olyankor, ha félek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek olyankor, ha félek elmondani az igazat?

Figyelt kérdés
Egy ideje beszélek egy lánnyal. Először kedvesen beszélgettünk, aztán megkérdeztem hogy van. Vszolt rá, de valamiért azt éreztem, hogy valami nagyon nem stimmel vele. Aztán kiderült, hogy folyton öngyilkos próbál lenni, kivéve ha "csak úgy" vagdossa magát. Nem mennék bele hogy miért. A lényegre térve, próbálom egy ideje lebeszélni az egészről, de nem sikerül. Mondjuk mit is várok. Próbáltam nem teljesen mélyre nyúló szavakkal vígasztalni, hogy nehogy belém szeressen, mert akkor aztán az nagyon jól jönne nekem. Azonban nemrég kijelentette nekem, hogy szeret. Megijedtem, pont ez volt az amit nem akartam, hogy megtörténjen. Most össze vagyok zavarodva, nem tudom mit érzek. Mindenféle érzés kavarog most bennem. Egyébként szerintem szép lány. Sajnos lehet én is beleszerettem, de ezt nem merem neki elmondani. Az egyik oka talán az, hogy félek hogy csalódnék benne. Félek hogy valami rosszat tesz magával. A másik ok pedig, hogy nem éppen a szomszéd városban lakik :/

2016. febr. 4. 23:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha egyáltalán nem tudnátok találkozni, semmiképpen se mondj neki az esetleges érzésekről semmit. Másrészt, lehet, hogy ezzel ki tudnád húzni a bajaiból, és pozitívabb lenne, de gondolj bele, mi van ha mégse jöttök ki olyan jól. Ha szakítasz vele egy félév múlva, lehet hogy rosszabb lesz a helyzet, mint ahonnan elindultatok.

Így viszont csak ki kell fejezni, hogy te nem ezt szeretnéd, csak segíteni akarsz, mert kedvesnek találod vagy ilyesmi, lényeg, hogy a lehető legfinomabban mondd.

2016. febr. 4. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!