Hogyan viselkedik egy skizofrén?
igen a téveszmék tipikus skizofrén tünetek.pl.este reggel van.bár nem tudom a barátnődet komkrétan diagnosztizálták vmivel?
egyik gyerekkori ismerősöm skizofrén,felnőtt korára elhatalmasodott rajta a betegség,súlyos téveszméi lettek,pl.én irányítom őt,megszállom,azonkívül horvát nemzetiségű vagyok.elkezdett egyre furcsábban,agresszíven viselkedni én meg is szakítottam vele a kapcsolatot.annyit tudok róla kezelik,gyógyszereket szed.
amugy fiatalabb korában,kb.14-24 között nem volt ilyen,egy kicsit furcsa srác volt mindig nevettünk rajta,de alapban kedves,jóindulatú volt soha nem bántott senkit,nem volt agresszív..
Nálam paranoid skizofréniát állapítottak meg, kórházba kéne feküdnöm gyógyszerbeállításra, de október végéig nem fogok ráérni.
Nekem csak egy téveszmém volt, azt hittem, hogy összejöhetek egy lánnyal, csak mert róla álmodtam. Most nyűglődök szerelmi csalódás miatt. Visszahúzódó, csendes, szétesett gondolkodású fiú vagyok, nem tudok senkivel folyamatosan egyhuzamban egy témáról beszélni, a gondolataim szétesnek, szétcsaponganak, így viselkedek. Lehet, hogy csak a gyógyszer miatt mennek szét a gondolataim, de lehet hogy a betegségem miatt, vagy lehet hogy a szerelem az oka, de az is lehet, hogy nem is vagyok szerelmes, csak kórosan ragaszkodok az illetőhöz. Rosszul esek magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!