Ha skizofrén lennél, a téves valóságérzékelés miatt ez fel sem merülne benned.
Valószínűleg csak felkavart, vagy érdekesnek találtad azt a videót, és most egy kicsit más szemmel nézel a világra.
Ez még nem betegség, nem is előjel, de az jó, ha odafigyelsz a mentális egészségedre.
2020. aug. 9. 13:47
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!
2020. aug. 9. 13:51
3/6 anonim válasza:
Hát az szép, ha így kezdődik a skizofrénia. 20 évesen lettem először depressziós, akkor fogalmam sem volt, hogy mi történik velem, ezért rögtön azt hittem, hogy skizofrén vagyok es most kezdődik el. Azóta direkt nem olvasok róla, mert meg mindig bennem van ez az érzés. En mindenben látom az összefüggést. Minden apró dologban is es minden rossz dologban, ami velem történik, sőt nagyszülőkig visszamenőleg minden rossz történésben látom az összefüggést... es egyre inkább. Ma pont újra gondoltam a skizofréniára, erre itt van ez a kérdés... hát nem jo érzés. Azóta mar diagnosztizalva lettem bipolaris depresszióval, kenyszerbetegseggel es szemelyisegzavarral, nem is tudom ezek melle meg elférne-e a skizofrénia. Mindenestre most beveszek plusz egy xanaxot...
2020. aug. 9. 15:24
4/6 A kérdező kommentje:
#3 as.
Szerintem nem vagy skizofrén, ha tíz év alatt nem lettél az, akkor most miért lennél?
Neurotikus vagy. Talán.
2020. aug. 9. 17:16
5/6 A kérdező kommentje:
Bocsi a tíz év csak tipp volt...
2020. aug. 9. 17:17
6/6 anonim válasza:
7 eve kezdődött... tényleg nem merek a skizofréniarol olvasni, szóval nem tudok nyilatkozni róla, de az igaz, hogy nagyon látom az összefüggéseket az eletben... félelmetes volt ezt olvasni, mondanám, hogy linkeld be a videót, de azt is félnék megnézni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!