Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon félek nem tudom mi...

Nagyon félek nem tudom mi történik velem. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Este bulit tartottam, ittam ennel mar tobbet is, de mikor ez tortent velem nem volt bennem mar sok alkohol. Egy esemeny hatasara, bogtem, de ugy hogy nem kaptam levegot, remegtem, es nem tudtam magamrol. Labra sem tudtam allni, azota is nagyon faj, es nehezemre esik mozgatni. Felek mi tortenik velem. Egy ideje nem talalom magamat. L17
2020. júl. 27. 11:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt régen olyan hogy az orrom előtt kezdett ki a barátommal egy lány, és volt okom a féltékenységre mert a barátomon is észrevettem hogy tetszik neki a lány. Hiába tudtam hogy nem én vagyok az egyetlen lány a földön nagyon rosszul esett, mert nagyon szerelmes voltam, nem tudtam logikusan gondolkozni ha róla volt szó. Nagyon kevés ilyen ember akad(t) az életemben, nagyon sebezhetővé tesz.

Nem tudhatjuk higy mi volt az az érdekes szóváltás a másikkal, de ha azt mondod hogy hibáztál akkor szerintem hagyjál neki egy kis időt. Mert a flört nem még csalás, talán ő is rájön erre.

2020. júl. 27. 12:24
 12/16 A kérdező kommentje:
Ő is annyi mindent csinált.. (nem csalt meg) de én mindig megbocsátottam neki, mindig elnéztem. De van 1-2dolog ami néha előjön. De ezektől eltekintve (perpill nagyon butan hangzik ha ezt mondom) de tokeletes kapcsolatunk van. Olyan szenvedelyes, szerelmes, es olyan kulonlegesnek erezzuk ezt. De most hatalmasat hibaztam, es szenvedunk, mindketten.
2020. júl. 27. 12:29
 13/16 anonim ***** válasza:
A szenvedélyes még nem tökéletes! Nem kell olyan kapcsolatban benne maradni, amiben mindketten szenvedtek!
2020. júl. 27. 12:38
 14/16 A kérdező kommentje:
Altalaban mindent megoldunk, de en meg sosem okoztam neki fajdalmat.. es ezt olyan rossz latni
2020. júl. 27. 12:41
 15/16 A kérdező kommentje:
Ettem az elobb vegre de nagyon nagyon nehezen vettem ra magamat, de most hanyingerem van es nagyon faj a hasam, szur borzasztoan..
2020. júl. 28. 13:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Menj el a háziorvoshoz!
2020. júl. 28. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!