S. O. S.! Mit tudnék csinálni a begyulladt pattanásommal? Meddig marad kb ez rajtam? Nem sürgős, de félek, hogy valami nagyobb baj történik vele! (kép lent)
Figyelt kérdés
Tudom, hogy az én hibám, nem kellett volna piszkálnom. Véraláfutásos lett az egész bal oldali arcom :(.
Már lefertőtlenítettem és bekentem bőrnyugtatóval is.
El fog múlni pár hét alatt??
2019. okt. 6. 08:48
1/3 anonim válasza:
A képedet nem nézem meg, egyetlen képet sem nézek meg itt.
A leírás alapján menj el a háziorvoshoz vagy egy bőrgyógyászhoz. (Egyetlen begyulladt pattanástól nem szokott véraláfutásos lenni az egész arc, de pl. egy rohadt nagy ütéstől igen.)
2/3 anonim válasza:
Jelenleg én is beleestem ebbe a hibába, mint te, kérdező, bár nálam kisebb a baj (alig értem csak hozzá amúgy...) Én éjjelre Sudocremet kenek fel ilyenkor rá. Jelentem, segített az ügyön.
3/3 anonim válasza:
"Meddig marad kb ez rajtam?"
Legkevesebb ideig addig, amíg önszántadból el nem mész bőrgyógyászhoz!
Ez persze, nem szükséges, előbb-utóbb elmúlik, aztán a visszamaradtat nevezheted szexepilnek is, lesz, ami külsőleg is megkülönböztet másoktól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!