Pánikbeteg vagyok?
Figyelt kérdés
Elég régóta, főleg a vírusos időszak alatt, azt vettem észre magamon, hogy mindentől kikészülök, (szédülés,tarkó fájdalom) és csak bámulok ezután magam elé. Most éppen szabadságon vagyok, mert mindig ideges vagyok, és képes vagyok ordítozni a számítógéppel ha lefagy.. A háziorvosom szerint, nyugtatókat kellene szednem. Nem járok sehova, csak munka után kávézni egyedül, de attól meg olyan leszeg mint egy alkoholista. (remegek, meg szédülök) de ez már bevett szokás, hogy mindennap oda járok. Már mindent kipróbáltm. (extrém sportok, futás) de nem segít. Szerinteteg ez pánikbetegség vagy idegbeteg vagyok?2020. júl. 26. 21:58
11/13 anonim válasza:
En nem igazan szeretek nyugtatoval vezetni, mert engem elalmosit, nem is ajanlott igazabol.
12/13 A kérdező kommentje:
Ez azóta tart, mióta kigyógyultam a depresszióbol..
2020. júl. 27. 13:21
13/13 A kérdező kommentje:
Van köze hozzá?
2020. júl. 27. 20:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!