Milyen lehetőségei vannak akinek már nincs ereje eljárni terápiára? Meg pénze sem.
Nem a 38-as vagyok, de próbáld meg... Próbáld ki, hogy találkozol velük, vagy együkőjükkel. Még ha nehéz is, nehezen veszed rá magad, mi lenne, ha most (túlgondolkodás nélkül) írnál valamelyikőjüknek, hogy pl. a hétvégén találkozzatok?
(Tudom, amikor nagyon rossz passzban vagyok, nem akarok ezzel terhelni másokat, de mi lenne, ha kipróbálnád, a jó barátok megértik az állapotodat.)
Nem tudom mennyire értenek meg, hogy évek óta nem találkozom velük. :( nem akarom, hogy így lássanak. De majd átgondolom....tudom ezt kéne, csak mindig rosszul vagyok.
39 nem volt ostoba ötlet. Sőt. :/
Megint csak egy kis ostobaság jutott eszembe. Ez nem megoldás, csak egy momentum.
Minden egyes nap vegyél észre valami jót, valami szépet, és írd le. Apróság is jó. Sőt: arra koncentrálj, hogy észre vedd.
Marhaság? :)
46 os ismételten a zaklató Reszetelke felhasználó. Nyugodtan folytasd a kis műsorodat mint írtam hétfőn feljelentettelek. Minden további zaklatásoddal és öngyilkosságra való felbújtásoddal csak magad alatt vágod a fát. Ez a kommented is mentésre került. Legyél türelmes meg fog érkezni a meghívó a kihallgatásra, addig nyugodtan zaklass tovább annál nagyobb lesz a bűntetés.
47. Jó ötlet de már csinálom egy ideje :)
47-es vagyok. (Valaki lepontozott, de hát ez egy ilyen oldal).
A tükröm vagy. A javaslataimra adott válaszaim alapján nincs jó megoldás. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!