Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen lehetőségei vannak...

Milyen lehetőségei vannak akinek már nincs ereje eljárni terápiára? Meg pénze sem.

Figyelt kérdés
Dolgozni még be tudom vonszolni magam és ennyi. Aztán megyek aludni. De komolyan sokszor úgy fekszem le, hogy reménykedem nem fogok felébredni.
2020. júl. 12. 16:52
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
38 igazad van. Valamin változtatni kéne, de nem tudom min :( talán találkoznom kéne a régi barátaimmal de nincs erőm hozzá. :(
2020. júl. 13. 19:53
 42/50 anonim ***** válasza:

Nem a 38-as vagyok, de próbáld meg... Próbáld ki, hogy találkozol velük, vagy együkőjükkel. Még ha nehéz is, nehezen veszed rá magad, mi lenne, ha most (túlgondolkodás nélkül) írnál valamelyikőjüknek, hogy pl. a hétvégén találkozzatok?

(Tudom, amikor nagyon rossz passzban vagyok, nem akarok ezzel terhelni másokat, de mi lenne, ha kipróbálnád, a jó barátok megértik az állapotodat.)

2020. júl. 13. 19:59
 43/50 A kérdező kommentje:

Nem tudom mennyire értenek meg, hogy évek óta nem találkozom velük. :( nem akarom, hogy így lássanak. De majd átgondolom....tudom ezt kéne, csak mindig rosszul vagyok.

39 nem volt ostoba ötlet. Sőt. :/

2020. júl. 13. 20:05
 44/50 anonim ***** válasza:
Mi van Veled?
2020. júl. 16. 21:30
 45/50 A kérdező kommentje:
Nem történt csoda :) ugyan az.....
2020. júl. 17. 08:43
 46/50 anonim ***** válasza:
Meg mindig nem mentel a rendorsegre? Vagy esetleg nem fogadtad meg az otletem?
2020. júl. 17. 14:27
 47/50 anonim ***** válasza:
47%

Megint csak egy kis ostobaság jutott eszembe. Ez nem megoldás, csak egy momentum.

Minden egyes nap vegyél észre valami jót, valami szépet, és írd le. Apróság is jó. Sőt: arra koncentrálj, hogy észre vedd.

Marhaság? :)

2020. júl. 18. 19:24
 48/50 A kérdező kommentje:

46 os ismételten a zaklató Reszetelke felhasználó. Nyugodtan folytasd a kis műsorodat mint írtam hétfőn feljelentettelek. Minden további zaklatásoddal és öngyilkosságra való felbújtásoddal csak magad alatt vágod a fát. Ez a kommented is mentésre került. Legyél türelmes meg fog érkezni a meghívó a kihallgatásra, addig nyugodtan zaklass tovább annál nagyobb lesz a bűntetés.

47. Jó ötlet de már csinálom egy ideje :)

2020. júl. 18. 19:58
 49/50 anonim ***** válasza:

47-es vagyok. (Valaki lepontozott, de hát ez egy ilyen oldal).

A tükröm vagy. A javaslataimra adott válaszaim alapján nincs jó megoldás. :(

2020. júl. 18. 20:19
 50/50 A kérdező kommentje:
Nem én voltam. Azért köszönöm :) jó ötletek ezek és mások is vannak hasonló cipőben. Ha elolvássák nekik lehet segítség. Így már megérte kiírni a kérdést. ;)
2020. júl. 18. 20:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!