Milyen lehetőségei vannak akinek már nincs ereje eljárni terápiára? Meg pénze sem.
Ahogy látom az összes elmebeteg idetalált. 21eske csalódást kell okozzak de valaki mástól kaptál levelet. :D
"Én csak olyan éttermet ajánlgatok ahol már jártam" De egy pszichiátriai kezelés mindannyiótokra ráférne. Elvileg "fenőtt" emberek azon dühöngenek, hogy lepontozták őket?! Kicsit sem szánalmas. Újabb csalodást kell okozzak. Nem én voltam, hanem az olvasóközönségetek. Engem hidegen hagy a pontozgatás. Vannak komolyabb problémáim is ennél. A 2.nak köszönöm az egyetlen értelmes válszt. A 10.nek pedig már megköszöntem privátban, hogy megértett. Senkit ne zavarjon, hogy úgy ítélkezik meg óbégat, hogy semmit nem tud rólam meg arról sem mennyit tettem azért, hogy elmúljon az a helyzet. De nem vált be semmi. Aki meg majdnem sajnálni kezdett. Az sajnálja saját magát. Van miért! Pont a sajnálat ami a legártóbb dolog ebben a helyzetben. A pszichologusok is pont ezt tették. Ezért nem használt a terapiajuk sem. Mellesleg ez a kérdés rólam szólt aki segíteni akar az leír valamit amit jónak lát de jószánékú ember nem örjöng ha nem az iranyítása szerint cselekszik a másik.
Sztem egy depresszióst
Nem érdekli a szex ill nem
Megy merevedési zavarokat
És érdeklődés elvesztését okozhatja ez a betegség sajnos
Bár én 54 vagyok lehet ez is
A gyogyszerek pedig tovább
Rontják ezt irna fiatalabb
Hogy 30-40 évesen is
Ez a probléma vagy csak
50+ üdv mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!