Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen lehetőségei vannak...

Milyen lehetőségei vannak akinek már nincs ereje eljárni terápiára? Meg pénze sem.

Figyelt kérdés
Dolgozni még be tudom vonszolni magam és ennyi. Aztán megyek aludni. De komolyan sokszor úgy fekszem le, hogy reménykedem nem fogok felébredni.
2020. júl. 12. 16:52
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
65%
Igen 20-as igazad van. A kérdező rám írt priviben és öngyilkossággal fenyegetőzött. Pedig csak segíteni szeretett volna itt mindenki.
2020. júl. 12. 19:31
 22/50 anonim ***** válasza:
63%
Mármint a szerinte nem megfelelő kommentem miatt.
2020. júl. 12. 19:37
 23/50 anonim ***** válasza:
63%
19-es vagyok. 0 pontos a válaszom. Kedves Kérdező! Hogy segítsünk? Mit vársz?
2020. júl. 12. 19:40
 24/50 anonim ***** válasza:
64%
Szex. Átmenetileg nem rossz.
2020. júl. 12. 19:41
 25/50 A kérdező kommentje:

Ahogy látom az összes elmebeteg idetalált. 21eske csalódást kell okozzak de valaki mástól kaptál levelet. :D

"Én csak olyan éttermet ajánlgatok ahol már jártam" De egy pszichiátriai kezelés mindannyiótokra ráférne. Elvileg "fenőtt" emberek azon dühöngenek, hogy lepontozták őket?! Kicsit sem szánalmas. Újabb csalodást kell okozzak. Nem én voltam, hanem az olvasóközönségetek. Engem hidegen hagy a pontozgatás. Vannak komolyabb problémáim is ennél. A 2.nak köszönöm az egyetlen értelmes válszt. A 10.nek pedig már megköszöntem privátban, hogy megértett. Senkit ne zavarjon, hogy úgy ítélkezik meg óbégat, hogy semmit nem tud rólam meg arról sem mennyit tettem azért, hogy elmúljon az a helyzet. De nem vált be semmi. Aki meg majdnem sajnálni kezdett. Az sajnálja saját magát. Van miért! Pont a sajnálat ami a legártóbb dolog ebben a helyzetben. A pszichologusok is pont ezt tették. Ezért nem használt a terapiajuk sem. Mellesleg ez a kérdés rólam szólt aki segíteni akar az leír valamit amit jónak lát de jószánékú ember nem örjöng ha nem az iranyítása szerint cselekszik a másik.

2020. júl. 12. 20:55
 26/50 A kérdező kommentje:
Ja és szégyellhetitek magatokat de nagyon! 😝
2020. júl. 12. 20:57
 27/50 A kérdező kommentje:
Ja és külön köszi "reszetelkenek" aki a húzzak a fejemre egy zacskót, ugorjak ki az erkélyen es hasonló ötleteivel zaklatott privátban. Ez már tényleg a primitivség legalja.
2020. júl. 12. 21:04
 28/50 anonim ***** válasza:
49%
Mivel hasonló cipőben járok, engem is érdekelne a megoldás.
2020. júl. 13. 07:50
 29/50 anonim ***** válasza:
49%

Sztem egy depresszióst

Nem érdekli a szex ill nem

Megy merevedési zavarokat

És érdeklődés elvesztését okozhatja ez a betegség sajnos

Bár én 54 vagyok lehet ez is

A gyogyszerek pedig tovább

Rontják ezt irna fiatalabb

Hogy 30-40 évesen is

Ez a probléma vagy csak

50+ üdv mindenkinek

2020. júl. 13. 10:08
 30/50 A kérdező kommentje:
Egy munkatársam cipralexet szed. 28 éves. Nulla szintre degradálódott a szexuális érdeklődése. Úgy hogy igen, Fiataloknák is így van. Évek óta szedi, nem változott ez a helyzet.
2020. júl. 13. 10:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!