Milyen lehetőségei vannak akinek már nincs ereje eljárni terápiára? Meg pénze sem.
És mire mész a szexuális érdeklődéseddel jelen pillanatban, ha a lakásodból alig bírod magad kivonszolni? Nem kell évekig szedni ezeket, csak míg jobban nem leszel. Illetve például én szedek évek óta különféle szereket, de soha, egyiktől se változott negatív irányba a szexuális érdeklődésem vagy képességem. Nem okoz mindenkinél ilyet.
Én a kérdésed alapján igazából a gyógyszeres kezelést tartanám legkézenfekbőbbnek. Egyrészt olcsó, másrészt alig kell hozzá kimozdulni (elsőre talán 2 hét múlva visszarendelnek, de amúgy havonta elmész a dokihoz, kiváltod a gyógyszert, ennyi.) Súlyos depressziód van, ezt jobb, ha belátod. Ezen nem fog segíteni se sport, se olvasgatás.
Sajnos nekem dolgoznom kell mert egyedül viszek egy programot, nincs helyettesem. Nem engedhetek meg magamnak sem hosszú szabadságot sem betegszabit. Mint írtam egyrészt ezért nem jatszik a gyógyszer mert az elején rosszabb tőle. Akkor már nem tudok bemenni dolgozni. Később meg kérdéses jobb lesz e. Van akinél nem. A másik gond, hogy nagyon alacsony a vérnyomásom emiatt nem is szedhetek ilyesmit. Mert elalszom mindenhol.
A 33as zaklatását tovább folytató "reszetelke" nevű felhasználót pedig tájékoztatom, hogy a mai napomat a 300 méterre lévő rendőrkapitányságon kezdtem és megtettem ellened a feljelntést. Nyugodtan folytasd a zaklatást minden további kommentedet elmentem és tovabbítom a rendőrségre. Pár héten belül meg fogod kapni a kihallgatásra a meghívódat. Én nem viccelek! Majd ott találkozuk személyesen! Sokba fog ez neked kerülni.
szedtél már valaha gyógyszert?
nekem pl. volt olyan amitől egyáltalán nem éreztem magam rosszabbul az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!