Ez szorongás vagy lehet skizofrénia?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nagyon félek a skizofréniától!
S nagyon nehezen kezelés a stresszt.
Sajnos elolvastam minden létező tünetét, s a hallucináción kívül már mind elhittem. Vagyis... Olvastam, hogy földön kívüliek irányítják őket stb...
Ez a gondolat mikor átfutott, nagyon beparáztam, s hiába tudtam, hogy nem igaz, meg nevetséges ez az egész, félelmet keltett bennem.
Persze ennyi erővel akkor is félnék, ha azt olvastam volna, hogy a lufi fújástól rettegnek.
Azt mondták, hogy ez kényszer gondolat és, hogy a szorongás oldásával megszűnik.
Köszönöm.
2020. júl. 4. 17:26
1/7 anonim válasza:
A kezeletlen skizofrén nem olvasgat a skizofréniáról, mert neki szerinte semmi baja. Szóval, szorongás a te bajod.
2/7 anonim válasza:
#1 Ez ma már nem igaz.
Tudom megnyugtatásból írtad.
Egyéb panaszai miatt eljuthat könnyen az internet korában, hogy olvasgat róla. Bár én tudok hetvenes évekbeli, ilyen esetről is.
3/7 anonim válasza:
Ez szorongas. Ugyanigy vagyok. Mikor a pszichologustol megkerdeztem, hogy lehetek-e skizofren, mondta, hogy ki ne talaljak ilyen hulyeseget, semmi ra utalo jel nincs. Elsosorban a skizofreneknek nincs betegsegtudatuk.
4/7 anonim válasza:
Ha emlékszel az összes többi ezzel kapcsolatos kérdésedre is, akkor szorongás. Ha azokat a másik éneid írták ki, akkor itt az ideje elolvasnod Az ötödik Sally-t.
5/7 A kérdező kommentje:
Emlékszem. :D Csak sosem elég a megnyugvásból.
2020. júl. 4. 17:55
6/7 anonim válasza:
De belőlünk meg már dühöngő őrületet csinálsz, mert annyira unalmas, hogy ezerszer megkérdezed ugyanazt.
7/7 A kérdező kommentje:
Elnézést.
2020. júl. 4. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!