Ez szorongas vagy mar skizofrenia?
Először is nem vagyok orvos szóval ez csak a véleményem mielőtt bárkitől megkapnám. Ahogy mondtad szerintem is ez szorongás és pánikroham ami derealizációval is együtt járhat. De ezt a doki is mondta gondolom. Nem kell egyből skizofréniára a gondolni. Amikor szinte menekülni akarsz mert erőszakos jelenetet látsz az szerintem valamilyen fóbia lehet, mert ez ez teljesen irreális félelem amit érzel. Nekem is van hasonló fóbiám, most nme szeretném ide leírni (talán privátban), de én tudom hogy ez miért van, nálam ezt mi váltotta ezt ki. El kellene gondolkozni hogy ezt mi válthatta ki.
Ha nem vagy jobban keress egy másik dokit, de ha csak gyógyszerrel akarja letudni akkor inkább egy pszichológust.
Elkerülő viselkedés mikor már attól is félsz hogy mi lesz ha.
Azt hogy mi váltotta ki az általánosságban értettem. Lehet hogy történt valami ami ezt az egészet elindította.
Terápia kellene neked nem (csak) gyógyszer. Ezért mondtam hogy szerintem keress egy másik szakembert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!