Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért jöhetett vissza a...

Miért jöhetett vissza a szorongásom?

Figyelt kérdés
2 évvel ezelőtt nagyon rosszul lettem. Volt kiváltó oka is. Szerencsémre fél év hosszú küzdéssel és a családom támogatásával sikerült ezt legyőznöm. Több mint 1 évig tökéletesen voltam. Nem jutott eszembe vagy ha eszembe jutott nem foglalkoztam vele. Életem az életemet, boldog voltam. Egészen 3 héttel ezelőttig. Ismét padlóra kerültem. Kiváltó okát nem ismerve. Azt, hogy miért szorongok nem írom le, mert iszonyat nagy butaság és valótlan, de hiába tudom, hogy nem igaz, akkor is kattog az agyam és szorongok. Sokat sírok. Fáj a gyomrom és a hasam. Beszélek a barátaimmal, anyukámmal és a testvéremmel erről. Nagyon megértőek, de egyszerűen nem tudom megoldani ezt a problémát. Kezdek teljesen magamba fordulni. Nem vagyok boldog...Segítség kell!

2020. júl. 3. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy semmit sem mondasz el sem magadról sem a bajodról.. Ha úgy gondolod, hogy ezek alapján bárki tud segíteni akkor fordulj elmeorvoshoz.
2020. júl. 3. 20:34
 2/3 anonim válasza:
Youtube-on fent vannak ilyen autogén-tréning videók. Olyasmi, mint a meditáció. Ezzel uralni tudod a tested,szóval már kis gyakorlás után is enyhíteni tudod például a hasfájást. Szorongás ellen szerintem ez a legjobb, mert el tudod terelni a gondolataid. Amikor rád jön a szorongás akkor próbálj megnyugodni és figyelni a testi tüneteidre. Például, ha fáj a hasad akkor tudatosan próbálj mélyeket lélegezni, ilyesmi. Hogyha ez nem segít szerintem menj el pszichológushoz.
2020. júl. 3. 20:48
 3/3 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok. Nem tudok pszichológushoz menni. Nincs rá pénzem. Köszönöm a tanácsot! Ki fogom próbálni.
2020. júl. 3. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!