Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudom mit tegyek? Folyton...

Nem tudom mit tegyek? Folyton szorongok, rosszul vagyok, félek mindentől, pánikrohamaim vannak, fáj a gyomrom, mindig fáradt vagyok és szomorú és úgy érzem vége az életemnek, van. Irtak fel antidepresszánst de nem mertem beszedni.

Figyelt kérdés
Egyedül vagyok és ha kijönne valami mellékhatás nem tudnék kihez forduli. Félek nem tudnék bemenni dolgozni és akkor az állásom is elveszítem és utcára kerülök. Így is megijedek minden testi tünettől és kétségbe esem. De azért a munka még megy valahogy ha nehezen is. Nekem nem ok nélkül van ez az egész. De nem tudom egyedül megoldani a dolgot. Pszichológus meg terápia semmit nem segített. Már semmi kedvem beszélgetni egy idegennel a bajaimról csak rosszabb ha vissza kell emlékeznem és megrémítenek mikor szörnyülködnek vagy sajnálnak mások. A gyógyszer helyettesítheti a szeretetet meg a törődést és megértést ami tudom meggyógyítana de azt nem lehet venni a patikában?

2020. júl. 2. 15:00
1 2
 11/12 anonim válasza:
41%

"A gyógyszer helyettesítheti a szeretetet meg a törődést és megértést ami tudom meggyógyítana"

Szeretetet, törődést és megértést egy barát nyújthat, tehát barátokat kell szerezz. Azt írtad, hogy fáradt vagy, szóval nem hinném hogy sok energiád lenne arra hogy kimenj és barátkozz. Online fórumokon is lehet, akár itt Gyakori Kérdéseken is, sok hozzád hasonló ember van, aki szorong, magányos és szeretetre van szüksége, csak keresni kell őket. Ha valaki hozzád hasonlóval megbeszéled a problémáid könnyebb lesz.

2020. júl. 3. 16:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Itt nem fog varátokat szerezni sajnos. Csak kiéhezett kanok vannak, akik kufirc reményében mindenkire ráírnak aki él és mozog
2022. jan. 11. 13:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!