Mit képzelnek azok az emberek, akik csak úgy hivogatják anyámat, hátha ingyen foglalkozik velük csak mert pszichológus?
Anyám psichomókus (gyengébbek kedvéért pszichológus). A karantén alatt online fogadta "ügyfeleit", akikkel elbeszélgetett természetesen kép nélkül.
Most meg állandóan csörög a telefonja és hívogatják segítségre szoruló emberek. egyik öngyilkos akar lenni, másiknak meghalt a gyereke, harmadik elveszítette a munkáját. És ezt mind ingyen! Ez rohadtul bassza a csőrömet!
Anyám egész nap telefonál, semmi ideje és mindenzt igyen. Na szép. Ekkora pofátlanságot. Mert normálisan bejönnének a rendelőjébe és ingyen beszélgetnének? Neeheheeeemmm... Azért a lókukinak is van vége!
Anyám meg sajnálja őket és egyénenként 3-4 órát beszélnek.
Az óradíj anyunál "betegtől" függően 10-20e Ft. De megéri, mert nagyon jó!!! De ez... Hogy csak úgy felhívják, hátha ingyé felveszi...
Kihasználják anyámat, emrt tudják, eljárt a hír, hogy gyenge érzelmileg és megsajnál mindenkit.
És itt most nem arról van szó, hogy nem segít, hanem az, hogy MINDENKI kihasználja. havi 1-2-szer előfordulhat, de egész nap és mindennap!! Na neeem. Én ezt nem engedem.
Szerintem öngyilkosság veszélye esetén nem pszichológust kell hívni. Hanem mondjuk a 104-et, vagy van rengeteg krízisvonal, vagy be kell menni a kórház sürgősségiére. A pszichológus ilyen akut problémához szerintem kevés.
A megbeszélt alkalmakon kívül szerintem felesleges telefonálgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!