Pszichiáterhez kell beutaló? Mennyibe kerül, milyen időnként van? Mit csinálnak ott a pácienssel?
Pszichológiai alkalmasságin mondta a pszichológus, hogy menjek pszichiáterhez. Hogy zajlik?
Köszönöm.
És ha kórházi pszichiáterhez megyek, akkor ő is ugyanazt csinálja vagy ő miben más, mint a magán? Ki fogja deríteni a bajom? Mert akkor lehet inkább magánhoz megyek, de ha ő is megbízható, akkor jó a sima is.
Köszönöm.
Nekem is mondta ezt pszichologus. Allami pszichologus. Aki raadasul azt mondta nekem, hogy ezt es ezt kotelezo csinalnom, mert minden paciensenek kell. Aha, ertem. Akkor ezekszerint minden paciense ugyan olyan szemelyiseggel es problemakkal ment oda. Volt, h havi 1x fogadott es akkor is jott egy telefonhivasa es hirtelen kilettem kuldve. Aztan mikor rakerdeztem 4 honap utan, h mikor foglalkozunk azzal amit en szerettem volna annyit kaptam: nem tudok rajtad segiteni.
Konkluzio: ha allami a pszichologusod akkor a gyogyszert azert ajanlja, mert neki se ideje se energiaja rad es igy konnyebb neki. Egyszeruen nem tudnak annyit foglalkozni egy pacienssel, hogy erdemi valtozast lehessen elerni komolyabb problemaknal. Az ingyenes terapeuta olyan, mint a szarnak egy pofon.
Elmentem utana egy fizetos szakemberhez aki megsem emlitette a pszichiatert es lam: haladunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!