Pszichiáterhez kell beutaló? Mennyibe kerül, milyen időnként van? Mit csinálnak ott a pácienssel?
Pszichológiai alkalmasságin mondta a pszichológus, hogy menjek pszichiáterhez. Hogy zajlik?
Köszönöm.
Nem kell beutaló, semmibe nem kerül. Elmondod a problémáidat, és felír gyógyszert, illetve esetleg ad beutalót pszichológushoz. Akkor mész, amikor időpontod van, az elején sűrűbben.
Ugye az megvan, hogy az alkalmasságin nem mentél át!
2.,3. válaszoló, egyből gyógyszer?
Hát én azt hittem, hogy van mondjuk heti 1-2x kb egy órás beszélgetés. Vagy nem? A beszélgetést inkább a pszichológus csinálja? A pszichiáter csak az elmondottak alapján gyógyszerez?
10-12ezer nagyok sok nekem, de kórházi nem tudom mennyire jó. Mármint nyilván ott is tanult emberek vannak, de nem tudom. És az igaz, hogy kb 1 éven keresztül kell járnom?
És mi van, ha nem igazán tudom, hogy mi a bajom? Félek, hogy bezárnak.
De azt ő honnan tudja, hogy fizikai, vagy lelki? És a pszichológus honnan tudta, hogy ő kevés ide?
Nyilván, ha ajánlja, ha segít, akkor beszedem a gyógyszert. Ki akarok mászni ebből a szartengerből. Régebben is voltam pszichológusnál, évekig, gyerekként. Mai napig bennem maradt ez az érzés. Csak többszöri találkozás után kezdtem kicsit feloldódni, akkor érzetem, hogy kicsit jobb, de aztán megint.
Nem tudom mit szeretnék, a pszichológus mondta, hogy szükségem van rá. Mondjuk szeretném tudni, hogy mitől van ez.
Köszi a választ.
*A lelki pátyolgatással semmire nem mész, a problémáidat neked kell megoldani.*
De a problémámat nem neki kell megmagyarázni és orvosolni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!