Kinek milyen tapasztalatai vannak a győri pszichiáterekről, érdemes a kórházban/Kardirexben próbálkozni, vagy kihez jártatok magánba és mennyiért?
Figyelt kérdés
2020. jún. 16. 18:52
1/8 anonim válasza:
A Feller Gáborral meglehetősen rossz tapasztalatom van.
2/8 anonim válasza:
Szerintem elegendő egy pszichoterapeuta vagy szakpszichológus végzettségű terapeuta. A pszichiáter felállít egy diagnózist és rögvest gyógyszerekkel fog megtömni, mint egy libát. Nem fogsz kikeveredni évekig a problémádból sőt egyre több lesz a diagnózis. Felesleges és árt. Ha jót akarsz magadnak a pszichiátereket kerüld el messzire.
3/8 anonim válasza:
Én a Kardirexben rendelő doktornőhöz járok, szerintem ő rendes, érdemes tenni vele egy próbát.
#1 mi volt vele a rossz tapasztalatod? (csak kíváncsiságból, mert egyszer beutaltak hozzá, de nem mentem el, nem volt szimpatikus)
4/8 anonim válasza:
Hát hogy kb. másfél mondat, időben kb. 5 másodperc után diagnosztizált, hogy súlyos skizofréniában szenvedek, és hangokat hallok miközben más szakember érdekes módon több alkalom után se vette észre rajtam még enyhe skizofrénia tüneteit se, az a budapesti pszichiáter akinél ennek az ökörnek a jóvoltából egy hetet töltöttem már amikor először rám nézett értetlenül állt, hogy a papíron szereplő dolgok egyáltalán nem illenek rám. Írhatnék még egyet és mást de ez már éppen elég, ahhoz hogy azt a gyökeret rühelljem úgy érzem.
5/8 anonim válasza:
3-as vagyok
Huh, hát ez nem semmi...ha jól értem, akkor beutalt téged egy budapesti pszichiátriára? Ezt így hogy? O.o
6/8 anonim válasza:
Hosszú történet, de szerintem ennyiből érthető ha nem a szívem csücske az az ember.
7/8 anonim válasza:
Annyit helyesbítek hogy fiatal voltam, tehát gyermekpszichiátriára utalt be, de ettől még nem szívesen gondolok vissza erre.
8/8 anonim válasza:
Persze, megértem... Kitartás, remélem azóta már jobb orvosokhoz kerültél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!