Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Érdemes Borderline személyiség...

Érdemes Borderline személyiségzavarral élni?

Figyelt kérdés
Úgy érzem én nem bírok így élni.. Eredménytelen küzdelem. A felfokozott érzelmek akár jó akár rossz, megolnek. Ezt nem lehet kibirni. Minek éljek így..

2020. jún. 3. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
menj el terápiára
2020. jún. 3. 21:34
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

Persze, hogy van èrtelme èlni ☺

Fel a fejjel!

Amúgy hány éves vagy?

2020. jún. 3. 21:37
 3/7 A kérdező kommentje:
24 vagyok. Lány.
2020. jún. 4. 01:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert értékes vagy. Minden élet a földön nagyon nagyon értékes és te is az vagy. Gondolj, bele, ha meghalnál, a világ kevesebb lenne nélküled. Beteg ez vagy tény, de nem szabad feladnod. Azért, nem mert szeretnek, és az életedet egy ajándék, ami fantasztikus dolgokat hozhat. Lehet, hogy most nem így érzed, de így van. Túl sok jó dologról maradnál le, amiről most még nem is tudsz, hogy meg fog történni.
2020. jún. 4. 06:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
25 éves lány vagyok súlyos kényszerbeteg agorafóbiás, szociális fóbiás, pánikzavaros. Csak, hogy lásd, hogy nem a levegőbe beszélek. Előző voltam😊
2020. jún. 4. 06:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Járj terápiára, hidd el, hogy segíteni fog.
2020. jún. 9. 01:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Terápiára járj. Ne add fel! Kitartást!
2020. jún. 10. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!