Borderline személyiségzavarral kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Engem ezzel diagnosztizáltak. 27 èves vagyok. Gyógyszert szedek, pszichológushoz járok. Vége lesz ennek valaha? Mert a sokadik gyógyszer sem vált be, és a pszichoterápia önmagában kevés. Legjobban a hangulatingadozások zavarnak, és a gyakori dühkitörések.
Ezt leszámítva az életemet próbálom normálisan élni. Van párom, munkám... de azt érzem, hogy hatalmas teher egy viszonylag normális életet így fenntartani.
Van, de én nem kaptam rá gyógyszert. Mondjuk nem is szívesen szednék - nem vagyok ellenes, tehát ha fáj a fogam, beteg vagyok, akkor nyilván beveszek gyógyszert. Viszont folyamatosan nem férne bele, a fogamzásgátló is durván felkavarta a szervezetemet.
A pszichoterápia segített, de karácsony előtt befejeződött. Volt egy kis félreértés köztem meg a doki között... Most meg akarnám keresni, de járvány van, ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!