Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit érdemes vinnem Tündérhegyr...

Üpecsadok kérdése:

Mit érdemes vinnem Tündérhegyre? Mit nem?

Figyelt kérdés

Nem sokára befekszem, és minden értelmes tippnek örülök olyanoktól, akik voltak bent.

Ilyesmi, hogy wc-papír van-e vagy vinni kell, meg esetleg vihetek-e laptopot, van-e zárható szekrény (Mivel ugye most nincs hétvégi hazamenetel a vírus miatt, másképp tervez az ember) Átnézik a holmimat mielőtt becuccolok?

Előre is köszi a választ

2020. máj. 13. 17:51
 1/9 anonim válasza:
81%

Cica, azért nem börtönbe mész. Karanténkórházi ellátás esetére írtam magamnak egy listát, ez talán neked is jól jöhet:

- laptop+töltő

- telefonok+töltők

- elosztó

- E-book+lámpa

- pendrive (tele filmmel)

- fülhallgató

- iratok

- alsónemű+zokni

- tisztálkodószerek:

eü papír+papírzsepi

sampon

tusfürdő

fogkefe+töltő

fogpaszta+szájvíz

borotva+hab+arcszesz

parfüm?

- törcsi

- papucs

- párna

- hálóruha

- készpénz+bankkártya

- zseblámpa

- pohár+evőeszköz

- mosogatószer+szivacs

- kislakat

- zsebtelep

2020. máj. 13. 17:59
 2/9 anonim válasza:
100%
Ja, és az értékeidre NAGYON VIGYÁZZ!!!
2020. máj. 13. 18:00
 3/9 anonim ***** válasza:
31%
Be ne tedd oda a lábad. Fussatok bolondok! Borzasztó hely.
2020. máj. 14. 00:09
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a részletes választ!

A harmadik kommentre: Konkrétan mire gondolsz? Kíváncsi vagyok, milyen negatív tapasztalatra alapul a kommented.

2020. máj. 14. 16:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A harmadik nem tudja mit beszél, nem értem miért kell negatívitást terjeszteni. A legjobb hely, ahova mehetsz mentális problémákkal.
2020. máj. 17. 20:18
 6/9 anonim ***** válasza:
96%
Továbbá ez nem az a hely, ahol az értékeidre annyira, de nagyon vigyázni kéne, mert ellopnák, mivel eleve kis létszámmal működik a hely, tehát nem fog senki lopkodni.
2020. máj. 17. 20:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pár éve egész jól bejött a hely 3 és fél hónapot voltam. Kérdező veled miujság oda bent?
2020. jún. 25. 12:16
 8/9 anonim ***** válasza:
32%
A 3. vagyok. 3-4 éve onnan küldtek el a Nyírőbe a pszichiátriára azzal a szöveggel, hogy nem vagyok odavaló! És sok más emberrel is ezt csinálták. Bipoláris vagyok amúgy. Ez a tapasztalatom. De lepontoztatok pedig semmi csak őszinte voltam.
2020. jún. 28. 09:26
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mi a helyzet?
2020. okt. 27. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!