Hogyan aludjak el? Olyan módszert keresek, ami elősegíti azt, hogy minél amarabb el tudjak aludni!
sportolj valamit
este egyél rendesen ne sokat, ne keveset
megfelelő hőmérsékletű takaróval takarózz
feküdj le későn 11 felé addig olvass vagy nézz tévét (számitógépes játékok kizárva!)
dobj be egy Valeriana Night-ot ha nem megy még mindig az alvás és kattogsz
Huu nekem volt egy baromi hosszú alvászavaros időszakom mikor sokat stresszeltem. Átérzem. Volt hogy napokig 3-4 órákat aludtam kivoltam teljesen.
Nekem ezek segítettel: nap közben valami mozgás, elég akár fél óra edzés, élvezd a mozgást!
Nem szabad bekajálni éjjelre.
Ne telefonozz, ha nem tudsz aludni inkább olvass, vagy hallgass ASMR videókat, van akinek segít nézz utána.
Citromfű tea engem volt hogy kiütött nyálam kifolyt úgy aludtam, a mellé pedig levendula illóolaj! Csepegtess 1-2 cseppet a párnádra nagyon jó, de párologtathatod is.
Megfelelő hőmérséklet.
Tiszta jó illatú ágynemű.
Pohár víz mindig legyen melletted vagy épp a citromfű tea.
Magnézium b vitamin komplex citromfűvel lefekvés előtt fél órával.
Na ha ezektől a kombóktól nem alszol, semmitől:D engedd el az izmaid, lazíts hagyd, hogy elmerülj az álomba, ne ellenkezz a gondolatokkat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!