Nagyon durván hipochonder vagyok, valaki megtud nyugtatni? :D
Hello!
Szerintem már alig van olyan amit ne beszéltem volna be magamnak, de mai nap kikészítem magam idegileg..
Tegnap előtt az volt a nagy dilemmám, hogy nem mentem wc-re aznap - nagy dologra - és huu uramisten mitől lehet. Hát másnap minden ment simába. Ma viszont rosszalkodik a hasam, puffadással indult és tudom fura de ilyen székrekedés-hasmenés keveréke van..? Tehát voltam vagy 4x wc-n, de így alig jött valami ki. Persze elkezdtem kombinálni, hogy mi lehet a bajom. Persze első találat - sose diagnosztizáld magad neten komolyan - bélrák! mert ha vékony a kaki, temesd el magad.. Hát nekem több sem kellett, étvágyam sincs persze, ismerőseim zöme logikusan rávágta, hogy elcsesztem a hasam vagy beettem egy vírust, diétázzak, igyak sokat stb.
De bennem meg már mindenféle félelem ott van, már olyanok is megfordultak bennem, hogy mi van ha vakbél és azért nincs étvágyam meg ilyenek.. Pedig nem egy ismerősömnek volt és elmondásuk alapján az nagyon nem ilyen.
Nem értem miért van ez. gondolom normál ember egyből úgy kezelné, hogy ez semmi, elmúlik én meg olyan ütközeteket nyomok le a fejembe, hogy na. Nem tudom nektek volt-e már ilyesmi gondotok? Tényleg lehet ilyen egy sima gyomorrontástól?
Szia!
Hát voltam háziorvosomnál tegnap, de totál nyugiba volt, még csak meg se nyomkodott, egyből annyit kérdezett voltam e valaha intolerancia teszten. Mondtam nem, ezért javasolta menjek el gasztróra és csináljunk egy vérvizsgálatot rá. Szerintem rámnézett, és meggyőződése volt hogy stresszelek, ami igaz is..
Családom, barátaim, párom mind azt mondják nagyon túltolom a dolgot és mindent okozhat stressz amit érzek. Mezei gyomorrtontásból/bélflóra gondból csináltam elefántot. Stressz= étvágytalanság, gyomorideg, lágy széklet. De még a büdi szellentés is arra jellemző, hiszen akkor szoktam én ha ideges vagyok. Mind biztosak benne, anyém is csak azért bíztatott már menjek el vele, hogy nyugodjak le végre. Betegesen sokat zaklattam/még néha most is zaklatom őket azzal, hogy jaj most lágy, most normális, most világosabb most nem és nem normális, hogy ennyit jár ez a fejemben.. Még aftáim is kijöttek! Ami nagyon stresszes állapotra és vitaminhiányra vall.
Múlt hét óta egyetlen egyszer ment már csak a hasam, mikor megjött a menzeszem, nekem olyankor szokott. Kezdem belátni, hogy az agyam játéka, túlkapok mindent, le kell foglalnom magam, majd az intolerancia teszten kiderül kész. Félek, hogy a párom idegeire fogok menni, nálam is ő fakadt ki rám, hogy aggódik értem, nem normális így figyelgetni magam, meg cikkeket olvasgatni állandóan, álljak le! És nagyon igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!