Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon durván hipochonder...

Nagyon durván hipochonder vagyok, valaki megtud nyugtatni? :D

Figyelt kérdés

Hello!

Szerintem már alig van olyan amit ne beszéltem volna be magamnak, de mai nap kikészítem magam idegileg..

Tegnap előtt az volt a nagy dilemmám, hogy nem mentem wc-re aznap - nagy dologra - és huu uramisten mitől lehet. Hát másnap minden ment simába. Ma viszont rosszalkodik a hasam, puffadással indult és tudom fura de ilyen székrekedés-hasmenés keveréke van..? Tehát voltam vagy 4x wc-n, de így alig jött valami ki. Persze elkezdtem kombinálni, hogy mi lehet a bajom. Persze első találat - sose diagnosztizáld magad neten komolyan - bélrák! mert ha vékony a kaki, temesd el magad.. Hát nekem több sem kellett, étvágyam sincs persze, ismerőseim zöme logikusan rávágta, hogy elcsesztem a hasam vagy beettem egy vírust, diétázzak, igyak sokat stb.

De bennem meg már mindenféle félelem ott van, már olyanok is megfordultak bennem, hogy mi van ha vakbél és azért nincs étvágyam meg ilyenek.. Pedig nem egy ismerősömnek volt és elmondásuk alapján az nagyon nem ilyen.

Nem értem miért van ez. gondolom normál ember egyből úgy kezelné, hogy ez semmi, elmúlik én meg olyan ütközeteket nyomok le a fejembe, hogy na. Nem tudom nektek volt-e már ilyesmi gondotok? Tényleg lehet ilyen egy sima gyomorrontástól?

2020. jún. 8. 20:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Úristen hányszor nyomtam vékonyat és még élek :D látom az ismerősöket is nyaggadtad a kakiddal :'D nyugi, nincs baj. Ilyenkor nálam az van, hogy a bélgáz feltorlódik és nem tud kijönni, aztán olyat durrogsz a klotyón. Fhuu ne ez jó gusztusos válasz lett, ja amúgy lány vagyok :"D
2020. jún. 8. 20:39
 2/15 anonim ***** válasza:

Én is az vagyok kiskorom óta, anno gyerekként villogási vágytól hajtva elolvastam az MSD orvosi kézikönyvet, hogy attól milyen menő leszek, nem volt jó ötlet. Hónapokig rágtam anyámék fülét, hogy nekem márpedig 1000 féle bajom van 😅

Amúgy bajod szerintem nincs, valszeg sok puffasztó ételt ettél, esetleg rossz étel kombókat pl eper+kávé.

2020. jún. 8. 20:45
 3/15 A kérdező kommentje:

Első ezen nagyon jót derültem :'D De az a kemény nálam is így kezdődött, fel voltam puffadva és iszonyat durvákat durrogtam, ha a wc-re megyek akkor is szinte csak az jön és mellé alig valami :D Én is lány vagyok szóval pacsi :D ennél én se írhattam volna le jobban

Második: igen, valószínű hogy valami kaja tett be nekem, mert nem sima puffadásról van azért szó. Remélem pár napon belül kitisztulok

2020. jún. 8. 20:57
 4/15 anonim válasza:
Nincsen semmi bajod, nyugodj meg
2020. jún. 9. 23:19
 5/15 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy tetszett😂
2020. jún. 9. 23:38
 6/15 A kérdező kommentje:

csak hogy legyen update: mára annyi változás történt, hogy a négy alkalom helyett kétszer mentem csak, de még mindig nem normális, másodjára lett "normálisabb" mennyiségre, de állagra ugyanaz..

Vedelek mint állat, folyton pisilek:D, szedem a probit. Imádkozom holnapra jobb legyen

2020. jún. 9. 23:53
 7/15 anonim ***** válasza:
A bél daganatok tipikusan 40 év felettiek (inkább 50-re jellemező).. bár igaz nem lehet tudni h hány éves vagy.. bár szerintem fiatal.
2020. jún. 10. 21:33
 8/15 A kérdező kommentje:

21 éves vagyok.

Ma délutánra újra lett teljesen étvágyam. Voltam wcn és valamivel formáltabb széklet jött, az inger sincs már úgy rajtam (: remélem javulok!

2020. jún. 10. 23:01
 9/15 anonim ***** válasza:
Sajnos én is hipohonder vagyok 16 évesen. A home officeban erősödött fel nekem, mert semmi dolgunk nem volt, és elkezdtem a testemmel foglalkozni. És jöttek a tünetek. Az első “diagnosztika” zöldhályog lett, mert fájt a szemem. Nagyon kivoltam, annyira, hogy életemben először pánikrohamom lett. Azóta pánikbeteg is vagyok, mert már vagy 5x előfordult azóta. Oké. Utána jött (és még mindig tart) hogy baj van a szívemmel. Első diagnosztika aorta repedés, tuti attól ég a szegycsontomnál. Már nekem is elegem van, hidd el. Együttérzek veled, ez borzasztó. Talán elmúlik majd ha már minden újra olyan lesz mint régen, iskola stb..
2020. jún. 25. 22:56
 10/15 anonim ***** válasza:
Ja és igazából engem senki se ért meg, mindig azt mondják hogy semmi bajom, és végül mindig nekik van igazuk..
2020. jún. 25. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!