Hipochonderek, hogyan gyógyultatok meg?
Sajnos belekerültem az ördögi körbe, folyamatosan saját magam figyelem és a legkisebb rezdülésre is beindulok. Hogyan kerültetek ki ebből?
Pszichológus egyelőre nem tud fogadni (sose voltam még nála egyébként), de addig nagyon nagyon szívesen fogadnék bármi tippet vagy technikát, ami segített nektek a leküzdésében.
Nehezen. Pszichologus nem segitett. Magamat "gyogyitottam meg". Amikor eszleltem valami tunetet, foltot, fajdalmat valahol magamon, rogton a legrosszabbra gondoltam. "Uristen, szivrohamom van?!" "Uristen, rakos vagyok?!". Azt a taktikat talaltam ki, hogy egy ismerosom fordul hozzam ilyen panaszokkal neki mit mondanek? "Ah, csak stressz." "Ah, hagyjad, biztos csak keveset ittal ma vagy faradt vagy."
Na akkor magamat miert temetem? Miert a legrosszabbra gondolok?
A figyelgetes pedig ezaltal majd szepen elkopik. En egesz jol elvoltam par evig igy, aztan beutott egy panikroham, az ettol valo szorongastol pedig nem nagyon tudok szabadulni. Foleg most rosszabb, hogy ez a katasztrofa hangulat van mindenhol.
Meditacio,
es limitalom az orvosi weboldalak nezegeteset, mert kb minden tunetet felfedezek magamon en is.
Jelenleg a hiroldalakat is limitalom, es mar nem olvasom el a koronavirussal foglalkozo cikkeket se.
sziasztok! ugyanebben a cipőben járok. egy időben a pánikos időszakom alatt a szívbetegség volt a módi, az lecsengett de kb hónapok után, folyton nézegettem a pulzusom, már tényleg szédültem meg ilyenek..
Most meg ott tartok: most mondjátok meg őszintén, normális vagyok??
Lett egy gyomorrontásom/vírusom a 1 hónapja. Miután napokig nem múlt, rákerestem a neten.. Annyi, hogy lágy székletem van gyakrabban, néha fáj picit a hasam és mire következtettem? hogy én crohn beteg vagyok. Mitörtént ezután? éreztem az izületi fájdalmat néha, meg afták jöttek ki a számban - ami ugyebár simán a stressznek is a jele - de totál belelovaltam magam. Szerintetek is hülyeség pedig? :D mármint szinte be is látom, de már megőrülök magamtól..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!