Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vannak itt rajtam kívül...

Vannak itt rajtam kívül hipochonderek?

Figyelt kérdés

Ha igen, ti hogyan kezelitek? Mármint fejben. Vagy akár gyógyszerrel is.

És miket szoktatok bebeszélni magatoknak?

2017. nov. 15. 22:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajnos én az vagyok.Minden apró tünetet felnagyitok,állandóan vizsgálom magam.Én a ráktól félek,3 éve volt egy időben elkapott méhtestrákom.Előtte is de azóta jobban félek tőle.
2017. nov. 16. 11:12
 2/7 A kérdező kommentje:

Sajnálom!

Én is szinte mindent be tudok beszélni magamnak. Van ennek valami megoldása? Ellenszere...

2017. nov. 16. 18:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Az ha az ember tényleg beteg lesz, mert akkor van mire koncentrálnia ténylegesen.
2017. nov. 16. 21:30
 4/7 anonim válasza:
Én az elmult félévben kb 20 halálos betegséget beképzeltem es olyannyira elhittem hogy tüneteket produkáltam jelen pillanatban is beképzelek betegséget
2018. jan. 13. 00:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Melyik betegséget képzeled be éppen ?
2018. jan. 14. 22:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Uristen akkor tényleg lehetséges, hogy az ember be is beszéli a tüneteket, tényleg megjelennek? Ezzel megnyugtattál azt hittem csak nálam van ez.

2020. júl. 14. 14:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Sajnos vagyunk bőven. :(
2020. júl. 16. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!