A szorongas az masnak is ilyen?
Igen, nyugi, másnak is ilyen, csak a gyakori tele van egybites idiótákkal, akiknek az ösztöneik is éppen csak annyira működnek, hogy ne haljanak meg, és azt hiszik a szorongás valami menő unaloműző hobbi.
Először próbálkozz enyhe, természetes szorongásoldókkal, pl. gyógynövényalapú tabletták. Vagy keress szorongásoldó módszereket, mint valamilyen sport, meditáció, sensory játékok, stb. Fogyassz kevesebb koffeint, ha esetleg kávézol, teázol. De ha nagyon súlyosnak érzed, akkor kérd szakember segítségét.
Koszonom szepen a valaszokat! :)
Probalom a stresszt kizarni az eletembol, de ha jon egy furcsa erzes, vagy egy furcsa testi tunet, megijedek es kezdodik is a szorongas. Nem tudom, hogy ezek kimondottan gondolatok-e, csak azt erzem, hogy nezem a vizes palackomat es erosodik a szorongasom, atnezek a mellette levo tolltartora, megint erosodik, megszolal mellettem a telefon, megint erosodik. Olyan, mintha ezek triggerelnek, ami logikatlan. Es ha elmulik, en is csak pislogok, hogy amugy egy tolltarto miert zaklatott amugy fel?
Igazabol valtozo. Vannak bizonyos szituaciok (mozi, koncert, ismeretlen varosba vezetes egyedul) amikor szinte minden alkalommal elojon a szorongas, ezzel a tunettel karoltve. Van mellette forrosag erzes, izzadas, ha erosebb akkor szedulessel jar. Ilyenkor ramtor a felelem, a menekules erzese. Volt mar panikrohamom, annal azert enyhebb ez a dolog, de pont annyira zavaro es rossz, hogy beszukitse valamilyen szinten az eletemet.
Van olyan, hogy tenyleges stresszhelyzetben nem jon elo, vagy elojon, de nem leszek rosszul. Gondolom azert nem, mert tudom az okat a szorongasomnak, az idegessegemnek es ez nem mindegy (pl ha ulok a fogorvosnal a varoban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!