Másnak is vannak ilyen random disszociációi? (derealizáció/deperszonalizáció)
Figyelt kérdés
Kb 4 hónapja van dp/dr-el. Szerintem egyre jobban vagyok. Ki megyek egyedül az utcára , meg igazából így vissza tértem a napi rutinomhoz.
Ma is full jól voltam kb délig. Amikor telefonszám , ugye felemeltem a fejem - és azt se tudtam hol vagyok :D úgy éreztem magam fullra mint ha álmodnék. Nem tud már annyira megijeszteni mint az elején, de azért tud para lenni.
Szóval a kérdés az lenne hogy másra is így random, semmi előjel nélkül rájön ez az “állapot„?
2019. márc. 29. 21:59
1/7 A kérdező kommentje:
Telefonoztam*
2019. márc. 29. 22:02
2/7 anonim válasza:
Igen. A múltkor kb 1 órán keresztül csavarokat válogattam. Amikor felnéztem, azt sem tudtam melyik bolygón vagyok.
3/7 anonim válasza:
Nekem vannak,ismétlődő traumák miatt.
4/7 anonim válasza:
Nekem is van ilyen napi szinten. De van olyan is, hogy beszélgetek például a szüleimmel és jön az az érzésem mintha idegenek lennének aztán ráeszmélek, hogy ők a szüleim. Meg hasonlók. De nehéz ezt megmagyarázni.
5/7 anonim válasza:
Néha én is elkezdek gondolkozni, de ilyen teljesen random időközönként, hogy milyen furcsa, hogy pont ebben a testben élek/XY vagyok és ilyen dolgokat élek át. És annyira mélyen el tudok ezen gondolkodni, hogy úgy érzem, mintha kiesnék a testemből és percekbe beletelik, mire újra feleszmélek De szoktak más furcsa dolgok is lenni. Szóval nálam inkább a deperszonalizáció formái jeennek meg.
6/7 A kérdező kommentje:
Hát nagyon para az egész , remélem minél hamarabb túl leszek ezen az egészen !
2019. márc. 30. 20:50
7/7 anonim válasza:
Sziasztok. Nekem csak egyszer fordult elő a vérnyomásom leesésekor, úgy hogy előtte éjszaka nem aludtam semmit. Olyan volt mintha álmodnék mindent, és nem nagyon lennék jelen fizikailag. Szerencsére másnapra teljesen elmúlt,nem volt kellemes érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!