Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegség lehet ez?

Pánikbetegség lehet ez?

Figyelt kérdés
Van egy 8 hónapos kis babám és azt vettem észre magamon mióta megszületett, hogy folyton az egészségemen aggódok, mindig azt hiszem van valami komoly betegségem. Most épp picit olyan mintha mindig bizseregnének a végtagjaim.

2020. máj. 25. 20:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Tipp: Én tiltólistára raktam az ilyen oldalakat a böngészőben laptopon és telefonon is. Jól működött, mindig emlékeztetett hogy okkal tiltottam le őket.
2020. máj. 25. 22:14
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi😊
2020. máj. 25. 22:16
 13/16 anonim ***** válasza:

Nos én pánikbeteg vagyok, mikor rohamom van, teljesen elmennek otthonról a fejemben a kis agymanók... egyáltalán nincs realítás érzetem.

Menekülök, biztos vagyok benne, hogy eppen szívrohamom van, vagy agyvérzésem,vagy valami hatalmas nagy bajom, és mindenki hülye aki nyugtatni próbál, nem értem hogy nem ertik meg, hogy éppen haldoklom...

Hogy nem zavarja őket, hogy ott fogok meghalni előttük...

Legjobb esetben mentőt hívok magamra, legrosszabb esetben másnak kell ezt megtennie... volt olyan mozgássérült biztonsági őr, akit megvertem mert nem engedett ki a gyárból munkaidőben en meg éppen pánikoltam attól, hogy zsibbad a nyelvem, és boztosan éppen agyvérzésem van, orvoshoz kell jutnom, mert különben meghalok., akkor majdnem 1 hónapot töltöttem el zártosztályon.

2020. máj. 26. 11:15
 14/16 A kérdező kommentje:
Ez nagyon durva😟 sajnálom
2020. máj. 26. 18:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Hozzád hasonló nekem is volt, többször az elmúlt jópár év alatt, és összefügg az anyasággal. Hajlamos vagyok néha kisebb-nagyobb tünetek miatt szorongani, aztán vagy elmegyek dokihoz, aki nem talál semmit, vagy szorongok pár napig-hétig, és elmúlik a tünet. Utána hetekig, hónapokig, egy évig minden oké, majd jön egy újabb tünet. Nem mondom, hogy túl gyakori, de azért már sokszor előfordult. És mindig arra gondolok, hogy ha nem lenne gyerekem, nem érdekelne, mi lesz velem, de mivel van gyermekem, akit fel kell nevelni, ezért sokkal nagyobb baj lenne, ha megbetegednék. Alapból egyáltalán nem érzem magam hipochondernek.
2020. máj. 28. 21:59
 16/16 A kérdező kommentje:
Igen én is ezzel kötöm össze de aztán mégis ott van a fejembe mi van ha mégis baj van én meg csak azt hiszem beképzelem... ördögi kör ez.. velem is így volt nem érdekeltek ilyen dolgok a gyerek előtt.
2020. máj. 29. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!